Noelia Caballero aconsegueix el campionat de Catalunya sub 15 i sub 17 d’halterofília

La molinenca torna a estar en plena forma just abans de la presa de marques pel proper europeu d’halterofília. Caballero ha aconseguit dos campionats i sis rècords de Catalalunya en la competició disputada a Girona. 

Noelia Caballero recollint un trofeu // CH Molins de Rei

Noelia Caballero recollint un trofeu // CH Molins de Rei

Noelia Caballero és present i futur de l’halterofília catalana. La molinenca ha aconseguit la victòria en el campionat de Catalunya sub 15 i sub 17, confirmant-se, una vegada més, com la gran promesa d’aquest esport. Caballero ha aixecat 70kg en arrancada i 81kg en dos temps, aconseguint una marca de 151kg en total olímpic. Amb aquesta actuació Caballero ha superat un total de sis rècords de Catalunya, corresponents a les dues categories en les quals ha competit a Girona.

Aquesta sòlida actuació arriba setmanes abans de la presa de marques pel proper europeu d’halterofília, que es realitzarà a finals del mes de març a Madrid. Per tant, les possibilitats que Caballero participi en una competició continental són altes. D’aquesta manera, l’aixecadora deixa definitivament enrere uns mesos on les lesions d’esquena no l’han deixat rendir al millor nivell.

Recomanacions personalitzades