El Camell es disfressa de Guàrdia Civil per completar el Carnestoltes

El Camell de Molins de Rei va aprofitar la polèmica arran de la suposada prohibició de disfressar-se de Guàrdia Civil per part del ministeri d’Interior per, amb un tricorni al cap i ulleres fosques, envair Molins de Rei amb el seu sarau d’espurnes.

El Camell, disfressat de Guàrdia Civil, exhibia a la seva cua un missatge provocant al ministre Fernández Díaz on s’hi podia llegir “Multa’m”. La nova ordre ministerial apunta que no es pot utilitzar l’uniforme oficial de la Guàrdia Civil, així que evidentment, ni la bèstia de foc ni els Amics del Camell seran sancionats pel govern. Després el Camell va guanyar la seva lluita contra el rei Carnestoltes fet pels minions de l’escola Estel, i aquest va acabar cremat a la foguera, tancant aquesta festivitat com mana la tradició.

Cremada de tercer grau

Durant el corre-cuita una persona va resultar ferida i va haver de ser traslladada a la Vall d’Hebron on ha quedat ingressada. Aquesta persona pateix cremades de tercer grau i durant les properes hores serà operada.

Recomanacions personalitzades