La PAH Molins de Rei s’apropa als barris

Amb l’objectiu de poder ajudar a més afectats, la PAH comença al Canal un recorregut que els portarà a diferents barris del municipi. Van acompanyats de membres d’altres PAH de la comarca i d’una advocada que resol dubtes de la gent que s’apropa a conèixer el moviment. 

Imatge de la rotllana de la PAH durant la trobada al barri del Canal // Jose Polo

Imatge de la rotllana de la PAH durant la trobada al barri del Canal // Jose Polo

Si la muntanya no va a Mahoma, Mahoma va a la muntanya. Amb aquest esperit la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Molins de Rei ha començat un tour que l’ha de portar als diferents barris del municipi. L’objectiu és “apropar-se a la gent”, segons explica una de les seves membres, la veterana política i activista Laura Duran.

Després de sorgir arran d’una xerrada de la PAH Sabadell i posar uns primers fonaments esperançadors, el cert és que l’agrupació local del moviment social amb més èxit dels últims mesos no acabava de funcionar. “A les reunions setmanals no som prou gent”, reconeix Duran. És per solucionar aquesta situació que ara s’ha endegat la iniciativa d’apropar-se als barris.

La primera de les sessions informatives s’ha realitzat al Canal, a la sala reunions de l’associació de veïns, que ràpidament s’ha mostrat disposada a col·laborar. Asseguts en rotllana al més pur estil assemblea, s’ha comptat amb la presència de membres de la PAH Sant Vicenç, encarregats de fer una explicació de què és la PAH i com va néixer a la localitat de l’altra banda del riu Llobregat. A més, una advocada ha resolt tots els dubtes dels presents a un acte que ha reunit una quarantena de persones.

Recomanacions personalitzades