Jordi Juárez serà el cap de llista d’ERC a les properes municipals

L’assemblea d’ERC Molins de Rei ha apostat per completar la renovació del partit amb una cara desconeguda com a cap de llista. El nou candidat a l’alcaldia d’ERC té 33 anys i és llicenciat en Història. Treballa com a professor i ha fet d’entrenador al CE Molins de Rei.

Jordi Juárez acompanyat d'Oriol Junqueras i Sílvia Guillén // ERC Molins de Rei

Jordi Juárez acompanyat d’Oriol Junqueras i Sílvia Guillén // ERC Molins de Rei

ERC Molins de Rei ja ha escollit cap de llista de cara a les properes eleccions municipals. I ho ha fet apostant per una cara desconeguda fins avui. Jordi Juárez serà qui ocuparà el número 1 de la llista dels republicans quedant l’actual portaveu de la coalició Esquerres per Molins de Rei, Sílvia Guillén, com a número 2. Aquesta decisió ha estat presa després d’una assemblea oberta a militants i simpatitzants on la candidatura de Juárez (la única), va ser ratificada per majoria, aconseguint el 83% dels vots a favor, el 17% dels vots en blanc i cap vot en contra.

Jordi Juárez és llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona i és especialista en Història Contemporània i Història Política del segle XX. Té 33 anys, està casat i té un fill. El candidat d’ERC afegeix al seu currículum estudis en Gestió del Patrimoni i Museologia i també d’Urbanisme per la UB. A més, compta amb el Certificat d’Aptitud Pedagògica, el que li permet exercir de professor des de fa 9 anys a un institut. Dóna classes d’Història, Història de l’Art i Ciències Socials i ha tingut diferents càrrecs de responsabilitat departamentals dins de la docència.

El nou cap de llista d’ERC també té titulacions en gestió esportiva, coaching i entrenador esportiu. A Molins de Rei se’l coneix per la seva col·laboració amb la secció de bàsquet del CE Molins de Rei, on ha fet d’entrenador. També forma part de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) i col·labora amb l’AMPA de l’escola Sant Miquel.

Renovació del partit

Aquesta elecció s’emmarca dins del procés de renovació d’ERC que es va iniciar després del gran fracàs a les eleccions municipals de 2011, quan van perdre la meitat dels seus votants sota la marca Esquerres per Molins de Rei, sorgida fruit de la coalició amb Esquerra Nacionalista de Molins de Rei. El nou cap de llista escollit i la número 2 són independents i no tenen carnet d’ERC. No es sap si aquesta renovació afectarà o no a la coalició, que es podria veure trencada si es decideix aprofitar el bon moment de forma de la marca ERC a nivell nacional a les properes eleccions municipals. Fonts del partit reconeixen que aquesta seria l’opció més idònia per obtenir bons resultats a les urnes.

La formació republicana inicia ara un procés amb diversos actes i reunions per donar a conèixer al seu nou candidat. Es vol “cercar la màxima transversalitat dins de l’àmbit independentista i d’esquerres per construir un projecte engrescador”, asseguren des del partit. La presentació oficial del candidat serà durant la primavera i amb la presència del president del partit, Oriol Junqueras.

 • Joan Carles Primer

  Què passarà amb en Jordi Romeu?

 • dclosa

  Ja no hi ha gents d’oficis liberals que treballin a la privada que tinguin vocació política ? , Els candidats a les llistes electorals sempre tenen de ser funcionaris assalariats municipals, supramunicipals (diputación, AMB, Consell Comarcal, … ) o autonòmics (mestres,escrivents,..) ? , Serà per les facilitats que
  té aquest col·lectiu en poguer demanar l’ “excedència” ? ,
  Quants treballadors de la privada poden demanar al treball la “excedència” per exercir de regidor
  municipal , Tot aixo de la politica municipal es molt avorrit, sempre son les mateixos…. No ?

  • Daniela Closa

   Daniel Closa
   Preguntes:

   No diu que no el deixen publicar en aquest mitjà?
   No ha engegat una campanya conspiratòria denunciant que se’l censura i reprimeix?
   Perquè fa més de 3 anys que es dedica a assetjar a molts molinencs amb les seves teories conspiratòries?
   Perquè envia cartes anònimes a persones, entitats i comerços amb amenaces difamacions, i s’apropa de noms aliens?
   Saben al Llaç que els utilitza per els seus assetjaments?
   Ho saben al Tot?
   Sap que per jugar a les amenaces i a les “cartes” cal utilitzar guants?
   Sap els danys psicològics que causa a algunes persones?
   Se n’adona que s’està posant en terrenys pantanosos?
   Del “hi hi-ha ha” de la Teresa i del “pobre home” s’està passant a temes delictius?
   Perque ho sap que la difamació, l’amenaça és delicte?
   Creu que arribat el moment de parar aquesta paranoia abans no en surti escaldat?
   No veu que li explotarà a la cara més aviat que tard?
   Aturis o ja no hi ha marxa enrere
   Del “pobre home” passarem al “criminal”.

   • dclosa

    Daniela : Ja vec que tu ets de l’altra banda… i que et consenteixen dir tota la porqueria que vulguis, que no té res a veura amb el tema, Quina és la teva opinió sobre l’article? , Les amenaçes ? , Pobre dona…. pobres els que li segueixen la corrent…

    • Daniela Closa

     Si, si, amenaces, asetjament,
     difamacions i “recomanacions”
     S’ha acabat el bròquil ja.
     Ja no es tracta de quatre tonterietes anònimes.
     Ets un delinqüent.
     I no respons res desde fa dies perquè tot és veritat.
     Tranquil no escriuré mai més.
     Els articles no s’ho mereixen.
     I la gent del Viu Molins i els lectors tampoc.
     Disculpes. És l’únic lloc on es podia fer.
     Ara potser ja ho fan els jutjats.
     Almenys ara moltíssims molinencs
     ja saben a que et dediques.
     I espera’t.

     • dclosa

      Daniela : Estás ben sonada ! , Cuidat…. eh !

 • Pingback: Esquerra Nacionalista de Molins de Rei no es presentarà a les municipals del 2015 | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: L'exalcalde d'Iniciativa Josep Janés acompanya Carod Rovira a la presentació del seu llibre | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Jordi Juárez renuncia a ser el candidat d'ERC a les properes municipals | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Sílvia Guillén és escollida cap de llista d'ERC a les properes eleccions municipals en substitució de Jordi Juárez | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Sílvia Guillén (ERC Molins de Rei): "Aturaria el projecte de la nova biblioteca per fer un procés participatiu" | Viu Molins de Rei()