La CNT protesta a les portes del Mercadona contra els acomiadaments realitzats a altres establiments

Una vintena de persones del sindicat CNT es concentren davant del Mercadona del barri de la Granja en contra dels acomiadaments realitzats per la cadena de supermercats arreu de l’Estat i, sobretot, a diversos establiments del País Valencià. 

Imatge dels manifestants davant del Mercadona de Molins de Rei // CNT Cornellà

Imatge dels manifestants davant del Mercadona de Molins de Rei // CNT Cornellà

Una vintena de persones es van concentrar durant una hora el passat dissabte a la porta del Mercadona de Molins de Rei, situat al barri de la Granja. L’acció estava prevista dins del marc de la “setmana de lluita” contra els acomiadaments a Mercadona, organitzada per la CNT-AIT. Al Baix Llobregat, l’agrupació de Cornellà va fer accions de protesta a Molins i al centre comercial Splau de Cornellà.

Els manifestants protestaven contra els acomiadaments que aquesta empresa està fent arreu d’Espanya, amb especial incidència al País Valencià. Segons la CNT, s’està realitzant un “més que possible ERO encobert” que ha comportat més de 40 acomiadaments.

A l’acció es van repartir unes 600 octavetes entre Molins de Rei i Cornellà i es va cridar al boicot en contra d’aquesta empresa en solidaritat amb els treballadors afectats. La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra van controlar l’acció reivindicativa i, segons el sindicat, alguns dels assistents van ser identificats.

Recomanacions personalitzades