El CFS Molins 99 goleja a Castelldefels per continuar líder

FS Tiburon Castelldefels 1-5 CFS Molins 99. El Molins torna a guanyar en lliga després d’uns partits marcats per les baixes. Els de Jorge Rubio segueixen líders. 

El CFS Molins 99 celebrant el passi després del partit // Jose Polo

Imatge del CFS Molins 99 al final d’un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

Tot i el regal d’eliminar a un Tercera a Copa Catalunya, no és un moment fàcil per al Club Futbol Sala Molins 99. Les múltiples baixes que ha patit l’equip durant les últimes setmanes van fer que els entrenats per Jorge Rubio es presentessin a Castelldefels amb només un punt sumat dels últims sis possibles. Per tant, era important tornar a guanyar per demostrar que l’equip és un líder sòlid del grup segon de Divisió d’Honor.

Segons explica el club a través del seu web, el Molins va dominar des del principi del partit, mostrant un bon nivell de futbol sala i una actitud, com és habitual, seriosa. No es volia deixar marge a una possible sorpresa. És per això que la primera part va acabar amb un 0 a 3 a l’electrònic i un Tiburon Castelldefels que no va generar gaire perill.

La segona part va començar amb un Castelldefels més fort, intentant la remuntada. Una remuntada que ja va ser del tot impossible amb el 0 a 4, que va arribar després d’un bon servei d’out. A només dos minuts del final els locals van fer el gol de l’honor (1-4). Encara hi hauria temps per arrodonir la maneta i el CFS Molins 99 va fer el 1 a 5 a pocs segons del final.

Recomanacions personalitzades