Els regidors de la CUP, Iniciativa i Esquerres signen una declaració contra l’augment de les tarifes del transport públic

Tots els regidors a l’oposició excepte Emilio Ramos es sumen al centenar de càrrecs electes de tot Catalunya que han signat una declaració on reclamen a l’Autoritat del Transport Metropolità la retirada de les noves tarifes. Reclamen diàleg amb les plataformes populars que estan liderant les protestes.

Imatge dels càrrecs electes que han portat la declaració / Plataforma de càrrecs electes contra la pujada de preus al transport públic

Imatge dels càrrecs electes que han portat la declaració / Plataforma de càrrecs electes contra la pujada de preus al transport públic

Els regidors de la CUP, Iniciativa per Molins de Rei i Esquerres per Molins de Rei s’han sumat a la Plataforma de càrrecs electes contra la pujada de preus al transport públic. En total són 10 dels 21 regidors del consistori molinenc els que es sumen al centenar de càrrecs electes d’arreu de Catalunya que han fet pública una declaració en contra de l’augment abusiu de les tarifes del transport públic. Representen tota l’oposició d’esquerres existent a l’Ajuntament.

La declaració ha estat entregada a l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) per diferents portaveus d’aquest col·lectiu de càrrecs electes, entre el quals no hi havia cap de Molins de Rei. En aquesta declaració es mostra el “més profund desacord amb l’augment de tarifes en aplicació des de l’1 de gener de 2014”.

També es reclama que es retiri aquest augment de les tarifes com a “pas previ a un diàleg amb els diferents agents institucionals i plataformes populars” com Stop Pujades. A més, es demana que hi hagi un canvi en la gestió del transport públic per fer que aquest tingui “preus populars” i es denuncia l’“opacitat” amb que organismes com Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) són gestionats, remarcant que “si el deute de l’empresa és adduït com el motiu principal de la pujada de preus, és clar que cal debatre també sobre la seva gestió”.

Recomanacions personalitzades