El CE Molins de Rei – Basket Almeda és el partit de la jornada

Viu Molins de Rei centra la seva atenció en el partit del masculí de bàsquet del CE Molins de Rei, que rep al Basket Almeda en un moment complicat de la temporada. En total, el diari de Molins de Rei farà cobertura en directe de tres partits amb les seves corresponents cròniques. 

Els molinencs van pagar la seva falta d'experiència // Jose Polo

Dos jugadors del CE Molins de Rei en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

Sortir de la crisi

Bàsquet masculí: CE Molins de Rei – Basquet Almeda (diumenge, 19:15h)

El masculí de bàsquet encara el partit de la vintena jornada de lliga sumit en una crisi que ha propiciat quatre derrotes consecutives. L’última va ser a la pista del Sitges, on els de Juan Couto van veure com tornaven a perdre un partit que tenien de cara. Aquest diumenge visitarà el Poliesportiu el Basket Almeda, equip amb un balanç de 6 victòries i 13 derrotes en el que va de lliga i al qual el conjunt molinenc ja va vèncer en la primera volta de la competició per 65 a 73. Serà una bona oportunitat per a tornar a recuperar sensacions i passar definitivament pàgina d’aquesta mala ratxa de resultats.

Cita complicada a la Piscina Municipal

Waterpolo: CN Molins de Rei – CN Poble Nou (dissabte, 18h)

Els homes de Sergi Pedrerol rebran durant la tarda de dissabte la visita del millor equip de la categoria, el CN Poble Nou. Després de la victòria important a casa contra el CN Rubí per 11 a 7 els molinencs tornen a jugar a la seva piscina però aquest cop contra un rival força més dur, el líder de la categoria. Un rival format per jugadors experts en aconseguir que els equips passin de Primera Divisió a Divisió d’Honor. Serà una bona prova per comprovar el bon moment de forma pel que passa l’equip.

Buscant la calma entre la bogeria

Futbol: Molins de Rei CF – Vinyets Molí-Vell (diumenge 17h)

Poques competicions són tant emocionants com aquesta temporada del grup vuitè de Tercera Catalana. Entre el primer, el Vallirana, i el setè, el Sector Montserratina, només hi ha cinc punts de diferència. Dos partits guanyats et posen a les posicions nobles i dues derrotes et poden portar gairebé a la mitja taula. Una bogeria. En aquest context i després d’un inici d’any certament irregular, el Molins de Rei CF busca la calma al intentar sumar la tercera victòria consecutiva. El rival serà el Vinyets Molí Vell, un equip que es troba a només tres punts del descens i que necessita sumar.

Recomanacions personalitzades