Un veí al que acabaven de robar al seu pis ajuda en la detenció dels dos lladres

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes que havien robat a l’interior d’un domicili poc després de cometre l’assalt. El veí del pis al que havien robat se’ls va trobar per l’escala carregats de bosses i els va seguir fins un bar proper, on la policia els va detenir amb els objectes que acabaven de sostreure.

El propietari del pis tornava a casa i pujant les escales va trobar-se amb dos individus que baixaven carregats de bosses i amb pressa. El fet que els dos homes no eren veïns de l’immoble, juntament amb la pressa que portaven i el nombre de bosses que carregaven, va fer-li sospitar que podrien haver entrat a robar en algun pis. Efectivament, acabaven d’entrar al seu pis. Una taca de sang al terra tot just al costat d’una finestra trencada que havia estat utilitzada per introduir-se al domicili va decidir al propietari a seguir els dos presumptes autors pel carrer.

Mentre el veí els seguia pel carrer, va trucar als Mossos d’Esquadra explicant la situació en la que es trobava. Després d’un seguiment a distància, va poder observar com els lladres entraven en un bar. Pocs minuts després, allà mateix la policia els va identificar. A les motxilles van trobar estris utilitzats per fer robatoris amb força i els objectes originaris del domicili on havien robat, propietat del veí que havia fet el seguiment. Els Mossos d’Esquadra li van retornar immediatament.

Els detinguts com a presumptes autors del robatori amb força a l’interior del domicili són dos homes de 49 i 40 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Vicenç dels Horts. Un d’ells tenia una ferida sagnant a la mà que s’havia fet quan trencava la finestra per la qual havien entrat al domicili uns minuts abans. Els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. Aquest robatori es suma als quatre antecedents que ja tenia un dels detinguts, dos per robatori amb força i dos més per robatori amb violència i intimidació.

Recomanacions personalitzades