El PSC marca perfil propi davant la polèmica del cartell de Carnestoltes

Tot i que el govern municipal ja s’ha desmarcat, els socialistes comuniquen el seu rebuig al cartell no oficial de la festa de Carnestoltes, que titllen de “sexista”. Denuncien que la CUP ha utilitzat la polèmica per “desprestigiar” la regidora d’Igualtat, Jessica Revestido.

El cartell no autoritzat del Carnestoltes 2014 ha aixecat nombroses crítiques // Carnestoltes Molins de Rei

El cartell no autoritzat del Carnestoltes 2014 ha aixecat nombroses crítiques // Carnestoltes Molins de Rei

Tot i que el govern municipal que encapçalen de forma conjunta amb CiU ja ha deixat clar que no té res a veure amb la publicació del polèmic cartell no oficial de Carnestoltes, l’agrupació local del PSC ha fet un pas endavant per, marcant perfil propi, desmarcar-se de la polèmica. Mitjançant un comunicat enviat als mitjans de comunicació exigeixen “la retirada” de la polèmica imatge, que encara es pot veure a Facebook i que, segons remarquen, “en cap cas ha estat autoritzat pel govern municipal”.

De fet, els socialistes van més enllà i endureixen el to que ha emprat fins ara el govern titllant les publicacions de “sexistes”, adjectiu que la sociovergència no ha utilitzat en cap moment. “En cap cas es poden superar límits  que trenquin amb valors fonamentals com la igualtat i el respecte per les dones. Resulta inacceptable que s’hagin fet servir aquest tipus d’imatges clarament sexistes encara que sigui amb un objectiu provocador o promocional”, afirmen.

A més, el PSC demana que es “determinin les responsabilitats per tal que no es torni a produir una situació similar en el futur”. Segons ells,  “l’externalització de la promoció d’una festa”, responsabilitat de la regidoria de Cultura encapçalada per l’alcalde Joan Ramon Casals (CiU), “no pot suposar perdre les formes perquè és imatge municipal”.

Defensa de Jessica Revestido 

Captura de pantalla del comentari de la CUP al perfil d'Arran

Captura de pantalla del comentari de la CUP al perfil d’Arran

El Partit dels Socialistes ha aprofitat l’ocasió per sortir a defensar la regidora d’Igualtat, Jessica Revestido, arran d’uns comentaris escrits per la CUP a la xarxa social Facebook en una publicació de l’entitat juvenil de l’esquerra independentista Arran. A través d’un perfil d’aquest partit, es preguntava si la presència de Revestido en el grup Avortament Molins era una “rentada de cara oportunista i ganes de sortir a la foto”. La intervenció de la CUP es finalitzava d’aquesta manera: “Compte amb qui et juntes, Revestido. No tot s’hi val… per carnaval”. Aquestes paraules han encès els ànims dels socialistes.

“El PSC denuncia,la manipulació de la polèmica per part de la CUP amb l’únic objectiu d’atacar injustament i amb objectius partidistes la regidora d’Igualtat”, diu el comunicat en resposta a les declaracions de l’esquerra independentista. Per al PSC, la CUP ha fet una “utilització interessada de la polèmica” i la seva actitud, segons ells, “contribueix molt poc a un clima de democràcia real i de qualitat”.

 • dclosa

  ¿Es pot utilitzar l’anagrama del
  ajuntament sense autorització del consistori municipal ? , ¿ Quin protocol s’ha
  seguit des de l’Ajuntament amb tot aixo? , ¿ Hi hauran denuncies contra que el o els que n’hagin fet el mal us , o son els
  mateixos de dintre de el consistori? , ¿
  La regidora de igualtat Sra. Revestido (PSC) estava o no al corrent del cartell “calentorro”
  de la regiduria de cultura Sr. Casals (CIU) ? , Conclusió :
  Poca feina ! , Mal guanyats
  els diners del Pressupost Municipal de la despesa 91 : Organs de Govern,
  de 729.000 € ( 120 mill Ptas) per veure espectacles d’aquets tipus, “No se ganan lo que nos cuestan”.

  • Daniela Closa

   Daniel Closa,
   Preguntes:

   No diu que no el deixen publicar en aquest mitjà?
   No ha engegat una campanya conspiratòria denunciant que se’l censura i reprimeix?
   Perquè fa més de 3 anys que es dedica a assetjar a molts molinencs amb les seves teories conspiratòries?
   Perquè envia cartes anònimes a persones, entitats i comerços amb amenaces difamacions, i s’apropa de noms aliens?
   Saben al Llaç que els utilitza per els seus assetjaments?
   Ho saben al Tot?
   Sap que per jugar a les amenaces i a les “cartes” cal utilitzar guants?
   Sap els danys psicològics que causa a algunes persones?
   Se n’adona que s’està posant en terrenys pantanosos?
   Del “hi hi-ha ha” de la Teresa i del “pobre home” s’està passant a temes delictius?
   Perque ho sap que la difamació, l’amenaça és delicte?
   Creu que arribat el moment de parar aquesta paranoia abans no en surti escaldat?
   No veu que li explotarà a la cara més aviat que tard?
   Aturis o ja no hi ha marxa enrere
   Del “pobre home” passarem al “criminal”.

   • dclosa

    Daniela : Sembla que a vostè si li deixen publicar amenaces , Veig que té la pell molt prima i que dir la veritat sobre Molins de Rei, li provoquen trastorns psicològics

 • Jz

  quina manera de barrejar, què tindrà a veure la regidora i la seva activitat amb un cartell no oficial? Són ganes de fer aprofitament polític de tot. Una vergonya. La CUP hauria de demanar disculpes.

  • iMartirola

   100% amb vosté, aquí s’aprofita qualsevol cosa per tirar merda sobre els altres, ningú parla de que els senyors de la CUP van prohibint fent coses també………..

   • Curiós

    Em podries dir que ha prohibit la CUP i quan? Curiós que els socialistes esmenten més vegades la CUP que fa el seu paper d’oposició que el propi regidor de cultura responsable d’aquest cartell…

    • Anna_Maria

     El problema no es prohibir si hi ha una cosa que no l’agrada. Es pinten totes les parets de Vila i a correr….. I desprès si hi ha resposta amb la normativa municipal es diu “fascistes” etc…. Ja coneixem el vostre “tarranna”

     • Curiós

      Torno a repetir, com potser que un partit de l’oposició sense cap responsabilitat al govern municipal pugui prohibir res?

      Enviar multes a gent sense identificar només per la seva militància política constitueix un delicte i dels grossos, ho sabia vostè?

    • iMartirola

     Senyor Curiós li responc ràpidament, el senyor Alex maymo va prohibir el rei de l’any passat per ser una ofensa al món ciclista i el de fa dos anys, tot i no ser ell qui el prohibís directament, van moure cel i terra per tal de retirar el rei, això és el que passa a aquest poble, visca el dret a decidir, però el dret que em surt dels ous a mi és clar….

     • Curiós

      Com pot ser que un regidor de l’oposició sense cap responsabilitat al govern municipal pugui prohibir res? Inventi’s millors arguments, se li veu el llautó

  • Curiós

   La regidoria d’Igualtat se suposa que té un protocol per vetllar que no es produeixin actes i cartells oficials de l’ajuntament amb contingut sexista. Altra cosa és que al Revestido no s’enteri de la missa la meitat i no faci la seua feina…

   Al final no ha sigut el cartell oficial però va ser el primer cartell publicat amb el segell oficial de l’ajuntament. Jugueu a dir mentides a sobre?

   • Anna_Maria

    sembla que les mentides i les amenaces son per part de Arran i CUP, clar s’ha de fer soroll, com els altres 3 ultims anys de Carnestoltes . Per tant bona feia CUP solsament per Carnestoltes sortiu i en aquest cas s’ha vist el llautó

    • Curiós

     Quines amenaces? Jo no en veig cap. De totes maneres, si vostè en veu amenaces, la convido a denunciar-ho als Mossos, a la Guardia Civil de Ceuta i al Tribunal Internacional de la Haya. Amb sort la UE també farà algun comunicat…

 • alberto

  Estos de la CUP son los que no condenaron nunca los atentados de ETA ni cuando mataban niños… Y desde esa superioridad moral que da el perroflautismo recalcitrante dan lecciones de lo que ellos carecen y ponen el grito en el cielo por un cartel?

 • paco

  i el cartell del home no te cap inconvenient?

 • Pingback: La CUP demana major responsabilitat política a Casals al capdavant de la regidoria de Cultura | Viu Molins de Rei()