El femení de bàsquet marca un punt d’inflexió

CE Molins de Rei 49-45 Sant Nicolau Sabadell. Després de 5 jornades consecutives sense sumar, les de Pere Galimany es van retrobar amb la victòria en un final de matx emocionant.

El Sant Cugat en una jugada d'atac // Alena Arregui

El Molins defensa una jugada en un partit d’aquesta temporada // Alena Arregui

No era un partit per estar relaxat, era el moment de marcar un punt d’inflexió en el que portem de temporada i que millor que fer-ho a casa. El femení de bàsquet del CE Molins de Rei quan no comptava amb tots els efectius i fins hi tot va haver de recórrer a dues jugadores del sènior B degut a les nombroses baixes. La circumstància es va convertir en una raó més per fer-se fort. Aquest era el partit que necessitaven les de Pere Galimany, 40 minuts marcats per actitud, i creure’t que pots amb el rival.

“A la primera volta ja va ser emocionant, tot i que vam perdre per 3 punts” deia l’entrenador, Pere Galimany, dies abans del partit contra el Sant Nicolau. I, de fet, el matx al Poliesportiu Municipal no va decebre. El Molins va tornar a competir. El primer quart (12-14) no va ser pas un d’aquells que es recorden per la seva emoció, simplement va ser purament igualat, malgrat que les visitants feien alguna cosa més i portaven la iniciativa.

Les molinenques anaven de menys a més. L’inici del segon quart es va obrir amb un triple molinenc que transformava el 12 a 14 en un 15 a 14. Era la primera vegada que es posaven per davant del Sant Nicolau. A la meitat d’aquest segon període les visitants feien el 19 a 19 i es tornaven a equilibrar diferències. El descans arribava a favor de les locals per la mínima (25-24) però quedava molt clar que les locals volien la victòria i lluitarien per aconseguir-la.

En el tercer quart el CE Molins de Rei va fer-se més fort aconseguint agafar una mica més de distància a l’electrònic (40-34). El Sant Nicolau va donar la sorpresa en l’últim quart, quan semblaven deixar escapar el partit. Restaven 2 minuts pel final i el marcador mostrava un 45-45. Les de Sabadell havien donat la volta al partit en pocs minuts. No va ser fàcil pel Molins. Van cremar els últims cartutxos mentre resistien als últims cops de les visitants. Des de la línia de tir lliure guanyava l’últim pols el CE Molins de Rei. Al final, 49 a 45 en una victòria important pel que es necessitava. 

La igualtat és màxima en aquesta Primera Catalana. L’equip de Galimany havia de fer un partit com aquest per trencar la mala ratxa. Les molinenques tornen a sumar després de 5 jornades sense fer-ho i s’espera que aquest sigui el primer pas per recuperar el ritme i el nivell de joc. Quan això passi, la resta vindrà sol.

Recomanacions personalitzades