El CN Molins de Rei es desfà del CN Rubí gràcies a un tercer quart magnífic

CN Molins de Rei 11-7 CN Rubí. Victòria merescuda a la Piscina Municipal davant d’un CN Rubí molt fort defensivament però que no va ser capaç de mantenir-li el pols als molinencs durant tot el partit. 

Lluís Casellas controla una pilota // Jose Polo

Lluís Casellas controla una pilota // Jose Polo

Els homes de Sergi Pedrerol van fer un gran partit on van rendir de menys a més i en els darrers quarts van sentenciar. La Piscina Municipal presentava una bona entrada i la graderia es trobava força més ocupada que en altres cites. I és que sembla que veure waterpolo a Molins de Rei últimament és sinònim d’espectacle.

El primer quart va estar molt igualat. Els molinencs es van avançar primer deixant un 2 a 1 al marcador, amb dos gol del capità Lluís Casellas. Però abans de finalitzar els primers 8 minuts de joc els visitants van capgirar el resultat. El CN Molins tenia dificultats en trobar la porteria rival i en el segon quart només van poder marcar un gol, obra d’Axel Contreras. Els vallesans tampoc van estar del tot fins però també van fer un gol i la diferència seguia sent la mateixa.

El punt d’inflexió clau en el partit va ser just després del final del segon temps, quan els dos equips van canviar de camp. El tercer quart va ser excepcional per part dels locals ja que van marcar més gols (5) llavors que en els dos quarts anteriors, a part de deixar la porteria a zero un Erik Vickers que també va aturar un penal. Nil Marsal i Edgar Angelats van fer dos gols durant aquest tercer quart tan important, David Rodríguez en va fer un i el marcador ja reflexava un contudent 8 a 4.

 La Piscina Municipal presentava una bona entrada i la graderia es trobava força més ocupada que en cites anteriors.

L’últim quart va servir per “matar” el partit ja que el CN Molins es va mostrar molt segur en defensa i va aprofitar els atacs. Axel Contreras i Nil Marsal van fer un gol més cadascú i Ricard Prats va posar la cirera al pastís. Els visitants també van marcar tres gols en aquest darrer quart però el resultat ja era clar i definitiu 11-7. L’equip recupera la confiança a casa amb aquesta victòria contra un rival dur, sisè a la taula classificatòria, i continua creixent partit rere partit.

Recomanacions personalitzades