Més líders

Atlètic Incresa 1-0 Valldoreix ‘B’. Un solitari gol de ‘Peti’ dóna la victòria als d’Isaac Bustamante, que s’aprofiten de l’empat de l’Espluguenc per a col·locar-se com a líders en solitari.

L'Atlètic Incresa serveix una falta // Alena Arregui

L’Atlètic Incresa serveix una falta // Alena Arregui

L’Atlètic Incresa rebia al Ricard Ginebreda un dels últims classificats de la categoria, el Valldoreix ‘B’, però amb la certesa que no seria un partit fàcil. Els verd-i-blancs arribaven necessitats de punts i amb l’esperança de donar la sorpresa de la jornada i els del barri del Canal es veien amb l’obligació de demostrar que han superat el petit tràngol patit fa algunes jornades. Des del primer moment el joc de l’Incresa va presentar un gran domini de la pilota. L’autoritat dels homes d’Isaac Bustamante era evident i les triangulacions al mig del camp entre Guillermo Ramallo, Juanjo Núñez, Jona Núñez i Rafa López imprimien un gran ritme de joc al partit.

La superioritat local es feia palesa en varies facetes del joc, com el domini en el joc aeri, la possessió de pilota i les arribades estèrils a l’àrea local per part del Valldoreix, que arribava amb pocs homes als metres finals. Tot i això, l’Incresa no va saber traduir tot això en gols. ‘Peti’ fallava un 1 contra 1 davant el porter visitant, Juanjo enviava un xut fora després d’aprofitar un error defensiu i Víctor Guzman enviava un xut creuat fregant el pal. S’arribava al descans després dels minuts més fluixos de l’Incresa, cosa que va aprofitar el Valldoreix per rematar l’ocasió més clara del partit pels visitants. Tanmateix, el porter Francesc Soler desviava el remat amb una brillant intervenció.

A la represa l’Atlètic Incresa va sortir sabent que amb paciència i domini de la pilota el gol acabaria arribant. De fet, els locals van comptar amb infinitat d’ocasions per avançar-se al marcador però la falta de punteria, la defensa o el porter visitant ho evitaven una vegada darrere l’altre. No va ser fins al minut 57 que ‘Peti’ transformava un refús del porter del Valldoreix.

Tot i l’avantatge i la superioritat de la Incresa, al Ricard Ginebreda encara es van veure nombroses ocasions de gol. El fet de no materialitzar-les va fer que s’acabés demanant l’hora al Municipal, on els locals no van poder respirar tranquils fins que l’àrbitre indicava el final del partit. Aquests tres punts esdevenen claus perquè l’Espluguenc, principal rival de l’Incresa en la lluita pel l’ascens va empatar davant La Plana, cosa que cedeix el liderat en solitari als del barri del Canal amb un partit disputat menys.

Recomanacions personalitzades