Arriba “Ja et trucarem”, un musical amb molta conya

Aquest cap de setmana es reestrena a Molins de Rei el musical “Ja et trucarem”, un musical amb molta conya. Els dies de representació seran el dissabte 15 a les 22h i el diumenge 16 a les 19h. Viu Molins de Rei sorteja un 2×1 entre els seus socis. 

Imatge d'una representació feta a Sant Vicenç dels Horts // Marga Martí

Imatge d’una representació feta a Sant Vicenç dels Horts // Marga Martí

Impuls Associació Cultural porta a la vila aquest musical de producció pròpia estrenat a l’Ateneu Familiar de Sant Vicenç dels Horts el març de l’any passat. Les actrius (Laura Miquel, Tona Siñol i Estel Tort) han col·laborat o es troben actualment col·laborant amb Filagarsa, la companyia teatral del Foment Cultural i Artístic.

El món dels càstings és el tema principal de la representació, en la qual tres joves actrius, en moments molt diferents de les seves carreres artístiques, es troben lluitant per un mateix paper a la sala d’espera d’una audició. Amb les intervencions d’un quart personatge, sempre com a veu en off i interpretat pel molinenc Lluís Posada, es va veient com reaccionen cada una envers els entrebancs que van sorgint al llarg de l’espectacle.

El musical, format per cançons de diferents musicals poc coneguts, així com alguna sèrie, compta amb cinc músics en directe: piano, saxo, baix, bateria i guitarra. Guió propi a càrrec de Xavi Fernández i Tona Siñol, adaptacions pròpies, lletres pròpies i coreografies pròpies per una comèdia musical que tancarà a Molins de Rei.

Els dies de representació seran el dissabte 15 a les 22h i el diumenge 16 a les 19h al Foment Cultural i Artístic. Les entrades anticipades es poden adquirir a l’estanc Margarit o al correu electrònic jaettrucarem@gmail.com.

2×1 per a socis de Viu Molins de Rei

Viu Molins de Rei sorteja un 2×1 per “Ja et trucarem” entre el seus socis. Només hi ha dos requisits: ser soci del diari digital de Molins de Rei i omplir el formulari enllaçat.

Recomanacions personalitzades