L’hoquei molinenc és cada cop més a prop de l’ascens

La secció d’hoquei patins del CE Molins de Rei compleix les expectatives de l’inici de la temporada i manté el primer equip al capdavant de la classificació. Altres equips de les categories base, com l’Infantil i el Juvenil, també estan fent cursos destacables.

El torneig Vila de Molins de Rei va portar una jornada d'hoquei apassionant // Marta Pedrola

Imatge de l’últim torneig Vila de Molins de Rei // Marta Pedrola

El final de la temporada passada va estar marcat per un meritori tercer lloc a la classificació del primer equip d’hoquei patins del Club Esportiu Molins de Rei. Tanmateix, l’objectiu per a aquesta lliga va ser clar des d’un primer moment: fer tot el possible per assolir l’ascens a Primera Catalana.

Òscar Macià agafava les regnes de l’equip i ben d’hora (l’última setmana d’agost) ja es posava a treballar de valent tota la plantilla. Això es tradueix a dia d’avui en la primera posició a la taula que ocupen actualment i en veritables opcions d’aconseguir l’esperat ascens a final de temporada. Tot el club té grans esperances amb aquest equip, que ha mantingut el bloc principal de jugadors del curs passat i són el resultat de la feina que porta realitzant l’entitat durant anys.

El planter puja amb força

Més enllà del primer equip, cal destacar altres conjunts de categories inferiors que també estan destacant a les respectives lligues. Per exemple, tant Infantils com Juvenils han estat a punt d’arribar a la lliga Preferent. Jaume Calvo, coordinador de l’entitat, remarca la importància d’haver pogut muntar un parell d’equips més de Consell Escolar, lliga no federada. Això garanteix que hi haurà planter per anys, i que l’objectiu de fer arribar l’hoquei a un volum més ampli de nens s’està aconseguint.

“Destacaria molts jugadors individuals, però el que ens agrada és fer bons blocs de jugadors”, confessa Jaume Calvo en declaracions a Viu Molins de Rei. El club encara la recta final de la temporada amb emoció i esperances posades tant en el primer equip com en la progressió de tots els altres esportistes.

“Desitjo que tots segueixin aprenent d’aquí a final de temporada com ho estan fent fins ara”, afegeix Calvo. Enguany, una de les novetats de la temporada és l’ampliació dels dies d’entrenament. Si l’any passat només es podia entrenar dos cops per setmana per temes logístics, ara la secció compta amb la pista de l’Escola Estel per a poder afegir entrenaments.

Recomanacions personalitzades