Un empat que fa afició

CN Molins de Rei 10-10 Waterpolo Sevilla. La Piscina Municipal és testimoni d’un empat a 10 en un preciós partit de waterpolo. El CN Molins, que va arribar a tenir una avantatge de cinc gols, va acariciar la victòria davant el segon classificat. 

Axel Contreras i Lluís Casellas, dos dels waterpolistes més experimentats del CN Molins de Rei // Jose Polo

Axel Contreras i Lluís Casellas, dos dels waterpolistes més experimentats del CN Molins de Rei // Jose Polo

Memorable partit de waterpolo entre dos dels equips capdavanters de la Primera Divisió estatal, aquell esglaó inferior a la Divisió d’Honor tant diferent a la màxima categoria. Al Club Natació Molins de Rei, quart a la classificació, li va faltar una mica de calma i picardia per aconseguir els tres punts davant el Waterpolo Sevilla, segon a la taula. I és que tothom pensava que la victòria era possible quan els entrenats per l’olímpic Sergi Pedrerol guanyaven per 5 a 0 a la meitat del segon període. Sigui com sigui, l’empat a 10 deixa un gran guanyador, el waterpolo, i un gran beneficiat, el públic que va assistir a la Piscina Municipal, que va gaudir d’un gran espectacle. La situació dels equips amb aquest resultat és similar a la que tenien prèviament al matx.

S’avançava el Molins gràcies a una pena màxima transformada per Axel Contreras. El Sevilla, tot i l’error inicial, no va trigar en demostrar perquè és un dels millors equips de la categoria. Amb paciència, movien la pilota d’esquerra a dreta amb una circulació ràpida i precisa. Els molinencs, però, es van saber tancar i patir davant l’atac visitant. En dues ocasions el pal va salvar als locals. Edgar Angelats va fer el segon amb un magnífic xut de 5 metres quan el travesser del Molins encara tremolava. El primer període va acabar amb una gran aturada de Erik Vivkers en una pena màxima. 2 a 0 per un Molins molt efectiu.

La segona part va començar amb el millor waterpolo molinenc de les últimes jornades. Contundents en defensa i en atac, van anar augmentant la diferència. Primer Albert Cortina treia un xut molt potent des de la llarga distància per fer el 3 a 0. Després David Rodríguez feia el primer gol del partit des de l’extrem (4-0) i de nou Cortina segellava la maneta culminant una bona jugada interior sortida de la pissarra de Sergi Pedrerol.  5 a 0 incontestable. Va ser en aquest moment quan al Sevilla li van començar a sortir les coses. Els andalusos van reduir la diferencia només dos gols en un interval de partit on els molinencs no van saber aturar el joc. Va ser aquí on, potser, van perdre els tres punts. Abans d’arribar al descans, el Sevilla es va posar a només dos gols de diferència (5-3). Lluís Casellas va aturar la remuntada visitant  posant el 6 a 3.

Sergi Pedrerol dóna instruccions en un temps mort // Jose Polo

Sergi Pedrerol dóna instruccions en un temps mort // Jose Polo

A partir d’aquí el matx va ser molt igualat i ple d’emocions fortes. Ricard Prats feia el 7 a 3 amb una gran vaselina quan semblava que el Molins podia trencar el partit, però ràpidament els andalusos van escurçar distàncies fent dos gols gairebé consecutius (7 a 6). El ritme era completament boig i els atacs superaven les defenses en gairebé totes les circumstàncies del joc. Una errada defensiva va permetre empatar al Sevilla, però Angelats, des de cinc metres, va fer el 8 a 7 abans d’acabar el tercer període.

Encoratjats pel nombrós públic i els seus timbals, el CN Molins va tenir la victòria a les seves mans fins l’últim moment de partit. Primer, però, el Sevilla va empatar de nou aprofitant una doble superioritat. Llavors Axel Contreras va fer dos gols de penal (10-8). El molinenc va demostrar que mai li tremola el pols de la mà esquerra en els moments importants. Els sevillans no es van rendir i van obtenir la seva recompensa. Primer gràcies a una pena màxima i després gràcies a un xut des de cinc metres que va deixar congelada la Piscina Municipal. Al final 10 a 10 en un duel espectacular. Al cap i a la fi, un empat que fa afició al waterpolo.

Recomanacions personalitzades