S’agreuja la crisi

CE Molins de Rei 73-82 CB Morell. Els de Juan Couto deixen escapar un partit que tenien ben encarat. Amb aquesta derrota contra el cuer es fa evident el mal moment anímic de l’equip, que encara no ha guanyat en la segona volta.

Juan Couto dóna instruccions en un temps mort // Alena Arregui

Juan Couto dóna instruccions en un temps mort // Alena Arregui

En un diumenge marcat per la poca afluència de públic al Poliesportiu Municipal, fet causat per les males condicions meteorològiques i la coincidència amb la final de la Copa del Rei de Bàsquet, es va viure un dels partits més grisos de la temporada del masculí de bàsquet del CE Molins de Rei. La visita de l’últim classificat feia pensar en un partit plàcid pels molinencs, que arribaven necessitats de victòria. Tanmateix, això no es va traslladar a la pista en els primers compassos del partit. El Molins es mostrava espès, perdent pilotes importants i amb la sensació que les coses no sortien. Un primer parcial de 2-10 donava un toc d’atenció als homes de Juan Couto, que a poc a poc van anar entrant al partit. Els deu primers minuts acabaven amb empat a 19 punts.

Durant el segon temps es va veure el millor Molins del partit. Es trobava còmode sobre la pista i aviat es va avançar al marcador per a marcar veritables distàncies (es va arribar a +14). L’equip havia fet un canvi radical d’actitud i va aprofitar els moments de flaquesa del rival per a desplegar la millor versió del seu joc. S’arribaria al descans amb un marcador favorable de 42-39. Tanmateix, això duraria poc. Incomprensiblement, el Molins es va relaxar i va tornar a cometre els errors que porten condemnant-lo les últimes jornades.

Poca estona va necessitar el Morell per empatar el matx i marcar un punt d’inflexió. El Molins no tornaria a sentir-se còmode en cap moment i acabaria vivint una tarda dramàtica. Als de Juan Couto no els entrava res i, a més a més, van haver d’enfrontar-se a un imprevist que els acabaria passant factura. Les goteres a la pista on es va començar el partit impedien seguir jugant amb totes les garanties així que es va acabar el que restava de partit a l’altra pista del Poliesportiu, quan el marcador era de 52-50 favorable als molinencs. El Morell aviat va agafar les regnes dels últims minuts i el període finalitzava 52-57.

El CE Molins de Rei encistella un tir lliure // Alena Arregui

El CE Molins de Rei encistella un tir lliure // Alena Arregui

L’últim període del partit només va servir per a deixar constància del baix moment anímic que travessa l’equip. El CB Morell posava el dit a la nafra aprofitant-se de la ineficàcia local. Els de Juan Couto van tornar a deixar clar que els tirs lliures són l’assignatura pendent que arrossega l’equip des de principis de temporada. Quan es va acabar el temps el marcador oferia un contundent 73-82, un nou toc d’atenció als molinencs, que necessiten una reacció imminent per a revertir la situació en què es troben al principi de la segona volta.

Recomanacions personalitzades