El CN Molins de Rei – Waterpolo Sevilla és el partit de la jornada

Especial atenció al partit de l’absolut masculí de waterpolo que rep a un dels candidats a l’ascens. Viu Molins de Rei farà el seguiment en directe de quatre partits amb les seves corresponents cròniques. 

El CN Molins de Rei torna a ser un equip jove // Jose Polo

El CN Molins de Rei en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

Després del “descans” en motiu de la Fira de la Candelera, torna la normalitat a la secció d’esports de Viu Molins de Rei. Aquest cap de setmana es farà el seguiment en directe de quatre partits a través del Twitter @esportsViu i després es publicaran les corresponents cròniques. El CN Molins – Sevilla de waterpolo serà el partit de la jornada i, com és habitual, es farà un resum en vídeo i una entrevista post partit a més de la corresponent crònica.

Enganxar-se a l’ascens 

Waterpolo masculí: CN Molins de Rei – Waterpolo Sevilla (diumenge, 11h)

L’equip revelació de la Primera Divisió del waterpolo estatal, el Club Natació Molins de Rei, buscarà demostrar que aquesta temporada no té sostre rebent al segon classificat, el Waterpolo Sevilla. Els molinencs són a només dos punts dels andalusos en una part alta de la classificació on només el CN Poble Nou ha aconseguit escapar-se. Els entrenats per l’olímpic Sergi Pedrerol no arriben en el millor moment després de perdre per només un gol a Leioa però, conscients de la importància de la cita, s’ha fet una crida a l’afició per tal que aquesta es desplaci a la Piscina Municipal per donar-li suport a l’equip.

Tornar a guanyar per tornar a creure

Futbol masculí: Molins de Rei CF – Martorell CF (diumenge, 17h) 

El Molins de Rei CF prepara el partit del diumenge amb la clara intenció de sumar la primera victòria de l’any. Una mala ratxa de joc i resultats ha fet caure l’equip fins a la sisena posició de la taula. No obstant, el liderat està a només 5 punts de distància. Amb una part alta de la taula tan atapeïda els enfrontaments directes resulten decisius i, tot i que aquesta està sent una de les assignatures pendents dels molinencs aquesta temporada, els de Joan Garcia voldran derrotar el Martorell CF que es troba a un sol punt per damunt. El cos tècnic podrà comptar amb quasi tota la plantilla a excepció dels lesionats Christian Agudo, Marc Ciurans “Chivu” i Dalmau, que ha tornat darrerament als entrenaments però encara es queda fora de la llista de convocats.

Partit imprevisible

Handbol femení: CE Molins de Rei – Sant Esteve Sesrovires (dissabte, 19:15h) 

Ja es van veure les cares a la primera volta. El Sant Esteve va ser d’aquells rivals que va saber parar els peus al CE Molins de Rei i aprofitar el moment complicat que travessen les entrenades per Isa Rabassa. El partit d’anada deixava un resultat ajustat de 28 a 26 que deixa estèril qualsevol pronòstic pel partit d’aquest cap de setmana. En aquests moments el Sanes és a 2 punts del CE Molins de Rei i veient la poca estabilitat de les molinenques dissabte a les 19:15h al Poliesportiu Municipal no hi ha res signat.

Una oportunitat per retrobar-se amb la victòria

Bàsquet masculí: CE Molins de Rei – CB Morell (diumenge 19:15)

El sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei encadena dues derrotes consecutives. L’última va ser dissabte passat, contra el Cerdanyola, tot i que el resultat final va deixar un marcador molt ajustat. Els de Juan Couto reben diumenge el CB Morell, club del Tarragonès que ocupa l’última posició de la taula amb un balanç de 3 victòries i 14 derrotes. Serà una gran oportunitat pels molinencs de sumar la primera victòria de la segona volta i encetar una nova ratxa positiva de joc. Actualment, el CE Molins de Rei està situat a mitja taula, però ha demostrat que té qualitat suficient per ocupar les places capdavanteres de la competició.

Recomanacions personalitzades