El concurs de dibuix infantil Josep Maria Madorell fa vint anys

37 nens i nenes participen al concurs de dibuix infantil Josep Maria Madorell, que enguany ha arribat a la vintena edició. Els alumnes de l’escola la Sínia i l’escola Sant Miquel són els més premiats.

Pere Madoerll, germà del dibuixant, entregant el premi a Maria Ávila. // Elisenda Colell

Pere Madorell, germà del dibuixant, entregant el premi a Maria Ávila, guanyadora de la categoria de 6 a 9 anys // Elisenda Colell

El divendres 31 de gener feia deu anys de la mort de l’emblemàtic dibuixant molinenc Josep Maria Madorell. Però el seu record segueix impregnant la 163a edició de la Fira de la Candelera gràcies al Concurs de dibuix infantil que porta el seu nom. Un total de 37 infants d’entre 4 i 12 anys han fet brillar la seva creativitat amb un paper i un llapis. El jurat estava format per membres del Centre Artístic de Molins de Rei, que han valorat la qualitat dels dibuixos per tres categories en funció de l’edat. L’entrega de premis s’ha celebrat diumenge al migdia a l’escenari de la fira d’entitats, a la plaça del Molí.

La Gina Tudela, de 5 anys i alumna de l’escola Alfons XIII, ha estat la guanyadora del primer premi entre tots els participants que tenien entre 4 i 5 anys. El segon premi se l’ha endut la Júlia Llibert, de l’escola La Sínia, de la mateixa escola a la que va la Berta Figueras, guanyadora del tercer premi.

Dues nenes participant al concurs de dibuix Josep Maria Madorell // Elisenda Colell

Dues nenes participant al concurs de dibuix Josep Maria Madorell // Elisenda Colell

Laura Sagristà, guanyadora de la categoria dels més grans, amb l'alcalde, Joan Ramon Casals // Elisenda Colell

Laura Sagristà, guanyadora de la categoria dels més grans, amb l’alcalde, Joan Ramon Casals // Elisenda Colell

També a la categoria mitja, dels 6 als 9 anys, totes les guardonades han estat noies. La Maria Àvila, de l’escola Estel, ha obtingut el primer premi. El segon i el tercer premi l’han aconseguit dues alumnes de l’escola Sant Miquel, la Cristina Valero i l’Alba Naranjo, respectivament.

Els dibuixos més elaborats, però, han estat els dels nens amb edats compreses entre els 9 i 12 anys. Laura Sagristà, de l’escola La Sínia, ha guanyat el primer premi, amb un dibuix que emulava dos amics fent-se un “selfie” mentre passegen per la fira. Marc Soriano, de l’escola Sant Miquel, i Nil Vinyets, de l’IES Lluís de Requesens, s’han fet amb el segon i tercer premi respectivament.

[sam id=”35″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades