L’esplai MIB dinamitza la Fira amb un concurs per Whatsapp

El Centre d’Esplai MIB organitza, per primer cop, un concurs per tot el recinte firal a través de l’aplicació mòbil Whatsapp. Tretze parelles han participat en l’aventura, rebent les instruccions de les proves via telèfon mòbil. 

Els guanyadors de la primera categoria van superar totes les proves vint minuts abans que la resta de participants // Elisenda Colell

Els guanyadors de la primera categoria han superat totes les proves vint minuts abans que la resta de participants // Elisenda Colell

Un equip de monitors molt creatiu i amb ganes de fer moure la fira. D’aquí ha nascut la idea per organitzar el concurs “Fira’t amb l’esplai MIB“, una manera de finançar l’entitat de lleure i, alhora, fer passar una bona estona als molinencs i mentre descobrien tots els detalls de la Fira de la Candelera.

El joc, dividit en dues categories segons l’edat dels participants, s’ha endinsat de ple al recinte Firal. De cinc a set de la tarda de dissabte, les parelles han hagut de superar 20 preguntes i proves. Els membres de l’entitat han valorat l’acollida que ha tingut el certamen de manera molt positiva: “Estem molt contents del resultat i la feina feta, i esperem seguir creixent en nombre de participants”, han expressat en declaracions a Viu Molins de Rei.

Roser Català i Xènia va guanyar el primer premi de la categoria adulta. // Elisenda Colell

Roser Català i Xènia Navarro han guanyat el primer premi en la categoria adulta // Elisenda Colell

Un dels problemes ha estat la connectivitat a Internet ja que la gran afluència de gent ha dificultat la rapidesa a l’hora d’enviar dades a través de l’aplicació. Malgrat tot, no descarten tornar-ho a organitzar l’any vinent. De moment, la primera edició ha aconseguit mobilitzar un total de vint-i-sis persones.

L’entrega de premis s’ha dut a terme al mateix estand de l’entitat, dins de la carpa de la Fira d’Entitats a la plaça del Molí. Els guanyadors de la primera categoria, de 12 a 18 anys, han estat Àlex Quintero i Víctor Roman. De la categoria adulta el primer premi se l’ha endut el tàndem de Roser Català i Xènia Navarro. Entre tots els participants s’han sortejat dos premis de consolació.

[sam id=”35″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades