Cinc medalles del CN Molins de Rei al campionat comarcal de natació

Els alevins del CN Molins van aconseguir un total de cinc medalles al Campionat del Baix Llobregat de natació. Dos ors, dues plates i un bronze. 

L'equip benjamí de natació del CN Molins de Rei // CN Molins de Rei

L’equip benjamí de natació del CN Molins de Rei // CN Molins de Rei

Els nedadors alevins del Club Natació Molins de Rei van demostrar el passat cap de setmana a la piscina del CN Sant Feliu que estan entre els millors del Baix Llobregat. Van aconseguir un total de cinc medalles al campionat comarcal de la disciplina: dos ors, dues plates i un bronze.

Èlia Badosa va aconseguir la victòria als 100 papallona amb un temps de 1:30:51. La mateixa Badosa va ser segona als 100 lliures deixant el crono en 1:14:62. Pol Prat va signar el segon or molinenc als 100 esquena gràcies a un magnífic 1:14:39. Víctor Andrade va ser segon als 100 papallona (1:21:85) i tercer als 100 lliures (1:10:25).

Albuixech, als Campionats d’Espanya

Per la seva banda, la també molinenca Laia Albuixech va fer-se amb la classificació per al Campionat d’Espanya d’estiu en els 200 metres lliures amb un temps de 2:15:10 aconseguit a la Lliga Catalana infantil. Albuixech va quedar-se a només dues dècimes del campionat d’Espanya d’hivern de Pontevedra.

 

Recomanacions personalitzades