El CN Molins de Rei cau amb honor a Leioa

WP Askartza 10-9 CN Molins de Rei. Un gol a l’últim moment deixa al masculí de waterpolo amb un pam de nassos. 

El Molins s'ha col·locat segon // CN Molins de Rei

El CN Molins de Rei en un partit d’aquesta temporada lluny de la Piscina Municipal // CN Molins de Rei

Tothom sap que la piscina del Askartza és sempre complicada. La combinació que fan l’ambient que es sol viure a Leioa (País Vasc) i la qualitat dels jugadors locals fan que suportar la pressió dins de l’aigua només estigui a l’abast dels millors jugadors forasters. El masculí de waterpolo del Club Natació Molins de Rei ho va aconseguir però, malauradament per als interessos de l’equip entrenat per Sergi Pedrerol, no els va servir de res.

Després d’un llarg viatge en autocar els molinencs van començar el partit dominant però al segon període l’equip local va aconseguir el control del partit. El Molins no va perdre les possibilitats de victòria en cap moment i, quan tot feia preveure un empat final, l’Askartza va fer el 10 a 9 que va deixar l’esforç molinenc sense recompensa.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “El CN Molins de Rei cau amb honor a Leioa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *