El CFS Molins 99 és líder en solitari

CFS Puigcerdà 0-4 CFS Molins 99. Després de la victòria en el partit ajornat els homes de Jorge Rubio assoleixen el liderat en solitari de Divisió d’Honor Catalana. 

Els molinencs segueixen sense haver perdut ni un sol partit en 15 jornades. // CFS Molins 99

L’equip estirant en un partit fora de la Sínia // CFS Molins 99

El Club Futbol Sala Molins 99 tenia la possibilitat de col·locar-se líder del grup segon de la Divisió d’Honor Catalana i no la va deixar escapar. La condició era guanyar a la pista del Club Futbol Sala Puigcerdà i els homes de Jorge Rubio ho van fer amb un resultat contundent: 0 a 4.

Va costar marcar el primer, segons explica el web de l’entitat, però Agus va obrir la llauna al minut 16 de partit. Els dos primers gols van arribar seguits ja que poc després Àlex Sànchez va fer el 0 a 2 en una ràpida jugada després d’una recuperació d’Àlex Bautista. Així s’arribava a la mitja part.

A la segona part, l’equip local va jugar de cinc tota l’estona. Tot i la superioritat numèrica, eren incapaços de trenar jugades amb cert perill i en una impressió Àlex Sánchez va recuperar una pilota per marca a porteria buida el 0 a 3. Sergi Areny va ser l’encarregat de fer el 0 a 4 definiu gràcies a un doble penal. D’aquesta manera el conjunt s’escapa del Gavà i està a la primera posició de la classificació en la seva primera temporada a la màxima categoria del futbol sala català.

Recomanacions personalitzades