Un partit per oblidar

CE Molins de Rei 53-69 SAMA Vilanova. Els de Juan Couto comencen la segona volta amb derrota en un dels pitjors partits de la temporada del conjunt molinenc.

El CE Molins de Rei intentant anotar un tir lliure // Alena Arregui

El CE Molins de Rei intentant anotar un tir lliure // Alena Arregui

El masculí de bàsquet del CE Molins de Rei volia prolongar la bona dinàmica que arrossegava dels últims partits – l’últim va ser una contundent victòria davant el Reus Deportiu – i començar amb sensacions positives la segona part de la temporada. Tot i això, diumenge es veien les cares amb el SAMA Vilanova, que a l’anada ja s’havia adjudicat la victòria contra els molinencs. El partit va començar amb un primer temps molt igualat. Van ser deu minuts d’anada i tornada on el SAMA va treure molts punts jugant sota cistella i sobretot, de rebots ofensius. A dos minuts per finalitzar el primer període, els visitants es posarien per davant del marcador i no abandonarien l’avantatge en tot el que restava de partit. El primer temps acabaria 18-21.

La falta de tensió defensiva va marcar el tarannà dels 40 minuts de partit. A més a més, el SAMA es mostrava molt tancat en defensa, cosa que dificultava les penetracions molinenques. Això obligava a provar el joc exterior, tot i que la falta d’eficàcia no va permetre als de Juan Couto ajustar més el marcador. El Molins es va encallar a aquestes altures de partit i no va ser capaç de donar la volta a la situació. El segon temps acabava 34-36 però les sensacions no eren positives pels locals. Era necessari un canvi.

Els jugadors molinencs resignant-se davant la superioritat del SAMA // Alena Arregui

Els jugadors molinencs resignant-se davant la superioritat del SAMA // Alena Arregui

A la represa, el SAMA va sortir molt més concentrat que el Molins. Varies imprecisions en atac creaven contraatacs que els visitants resolien amb solvència. Aviat la diferència de punts va arribar als -12 pels molinencs, amb un parcial d’1 a 11. Més tard, aquesta es va ampliar a -17. El Molins veia com el seu rival li passava per sobre i es desesperava buscant solucions en atac que no arribaven. De nou, el SAMÀ veia com la majoria dels seus punts arribaven de segones oportunitats, un cop es feien amb els rebots ofensius que el Molins no era capaç de fer-se seus. A més a més, els vilanovins comptaven amb un cop de sort i encistellaven un triple llunyà sobre la botzina.

L’últim quart va tenir poca història. El SAMÀ es va oblidar de l’atac (tenien una diferència de +20 punts) i es va dedicar a defensar les opcions de maquillar el marcador del seu adversari. El partit s’havia acabat al tercer període, però el resultat final va ser de 53-69. Segurament es va veure al Poliesportiu la pitjor versió dels homes de Juan Couto, que van firmar uns números per obligar en totes les facetes del joc.

Recomanacions personalitzades