L’atreviment del Molins de Rei CF regala un gran partit que s’acaba escapant

Molins de Rei CF 4-4 Sant Andreu de la Barca Agrupa. L’equip deixa escapar una magnífica oportunitat per escalar posicions en un partit molt distret. Dos gols d’Alex Agudo, un de Torelló i un altre d’Oleguer de falta directa no van ser suficient per emportar-se els primers tres punts de la segona volta.

Javi Gutierrez debutant amb el Molins de Rei CF // Adrià Casaín

Javi Gutierrez debutant amb el Molins de Rei CF // Adrià Casaín

Tothom ja sap que si és diumenge i el sol es comença a pondre mentre baixa considerablement la temperatura significa que juga el Molins de Rei CF al Municipal Josep Raich i que t’hauràs d’abrigar. L’ambient a l’estadi era gairebé gèlid i, mentre els jugadors que estaven a la banqueta s’escalfaven amb la típica manta de territorial, els aficionats ho feien amb un partit d’aquells que fan afició.

Javi Gutiérrez, incorporació de l’equip des de fa ja unes setmanes, va debutar a la porteria com a titular. Encara que encaixés quatre gols en el seu primer partit, va realitzar una notable actuació ja que en la majoria dels gols no podia fer-hi absolutament res. Carles Capella es va quedar a la banqueta a causa d’unes molèsties que el van impedir sortir com a titular. Chufo també es va quedar fora de l’onze per donar entrada a Jordi Prats, acompanyat d’Eric Criado i d’Alex Agudo en la pòlvora molinenca atacant.

Els homes de Joan Garcia sabien amb claredat una cosa: els primers tres punts de la segona volta havien de ser seus i més tenint en compte que l’enemic es tractava d’un rival directe, tercer a la classificació. Els jugadors van demostrar ser conscients de la importància del matx donant una molt bona imatge, tot i no poder sumar la victòria.

El Sant Andreu de la Barca va començar advertint amb una rematada al pal i pocs minuts més tard va marcar el primer gol de la tarda aprofitant una errada a la defensa que va deixar el davanter tot sol (0-1). El Molins de Rei CF va fer un partit molt seriós i va tornar a demostrar que sap treure la pilota jugada des de la defensa. Feia setmanes que no ho aconseguia i en aquesta ocasió ho va fer gràcies a l’aportació de dos laterals que són amb motor diesel: Nélson Nicola i Marc Méndez.

El toc de pilota, en canvi, no es traduïa en ocasions de gol ja que l’equip no trobava espais a partir de la línia de tres quarts. Faltava l’última passada que a vegades li costa projectar als molinencs. Just abans del descans, una jugada iniciada des de la banda esquerra per Nélson on va cedir a Prats perquè aquest donés una gran assistència de gol a Alex Agudo que, amb una gran volea, va empatar el partit (1-1).

El que ningú sap encara és què els hi van donar els entrenadors als seus jugadors al descans ja que cap dels assistents a l’estadi hagués estat capaç de predir que en el segon temps es veurien sis gols repartits en les dues porteries.

Els molinencs van remuntar ràpidament el partit mitjançant un golàs de falta de directe d’Oleguer Pujol (2-1), que es va exhibir amb una gran canonada rasa. El central reconvertit en pivot va evidenciar que no només sap disparar amb potència per fer un canvi de joc o simplement una pilota llarga i no és el primer gol de falta que se li recorda al club.

Els jugadors van demostrar ser conscients de la importància del matx donant una molt bona imatge tot i no poder sumar la victòria

El míster va moure la banqueta donant entrada a Chufo i Jordi Sánchez per uns Méndez i Prats ja fatigats d’anar amunt i avall després de fer una bona feia per la banda. Just després va ampliar la distància el Molins de Rei CF amb un gol de Joan Torelló al aprofitar una pilota morta després de diferents rebots (3-1). El centrecampista va ajustar la pilota al pal i va fer un bon partit on l’equip va notar el seu gran rendiment durant els 90 minuts.

Els jugadors van tenir els tres punts a la mà però no van ser capaços de tancar el partit. Els visitants van escurçar el marcador al pocs minuts i, després d’intimidar l’àrea molinenca en varies jugades, va arribar el gol de l’empat (3-3). Un golàs millor dit de Carlos Heras, un recent fitxatge dels santandreuencs que deu ser una de les claus de la seva millora al campionat que els ha portat a la quarta plaça.

La banqueta va reaccionar amb molta rapidesa i va acudir al rescat de la nau Carles Capella, al entrar per Manel Real. Oleguer va passar a jugar com a central i Gosa i Torelló es repartien el mig del camp mente l’atac atemoria els rivals amb Criado, Capella, Agudo i Chufo junts. El propi Capella va disparar amb potència una pilota que va impactar en un defensa i Alex Agudo la va recollir per tornar a posar els locals per davant. El Municipal Josep Raich, una setmana més ple, va embogir amb el 4 a 3, excepte el sector, no gaire reduït, d’aficionats visitants.

Però el Sant Andreu encara no ho havia dit tot en el partit i a falta de menys de 10 minuts de joc va arribar el definitiu 4 a 4 al marcador en un partit boig que cap dels dos equips va poder calmar en els diferents trams del matx. Eric Criado va ser expulsat per doble groga als minuts finals per protestar a l’àrbitre i es perdrà el pròxim partit. En canvi, Alex Agudo, que tampoc va acabar el partit per retirar-se expulsat, teòricament podria jugar la setmana vinent ja que no consta a l’acta del partit.

Els molinencs van tornar a mostrar les seves virtuts i els seus defectes, marcant gols amb efectivitat però encaixant-ne també amb facilitat

Amb aquest empat el Molins de Rei CF desaprofita les taules que havien protagonitzat abans l’Esparraguera i Vallirana, segon i primer entre ells, per assetjar la part més alta de la taula.Els molinencs van tornar a mostrar les seves virtuts i els seus defectes, marcant gols amb efectivitat però encaixant-ne també molts amb facilitat. Les sensacions que va desprendre l’equip van ser positives considerant l’atreviment en el joc sobretot al primer temps, en canvi en termes resultadistes el Molins de Rei CF no va cumplir.

La setmana vinent, la de la 163a Fira de la Candelera, els molinencs visiten el camp del Sant. Vicenç dels Horts el dissabte a les 19:30 contra un rival al que li van fer 8 gols en el partit de la primera volta però que els hi va marcar 4. S’espera, doncs, un partit entretingut.

Recomanacions personalitzades