El femení d’handbol rep al líder i el Molins de Rei CF afronta un partit clau

Consulta les prèvies dels partits del cap de setmana esportiu de Molins de Rei amb seguiment en directe i crònica posterior de Viu Molins de Rei.

La incansable Inés Solana ho intenta des de l'extrem // Jose Polo

La incansable Inés Solana ho intenta des de l’extrem // Jose Polo

Handbol femení: Preparades per rebre al líder (Dissabte, 19:15h, CE Molins de Rei – Ascó)

El femení d’handbol del CE Molins de Rei ha començat amb bon peu el 2014. Dues victòries consecutives en la temporada més complicada dels últims anys fan pensar que les entrenades per Isa Rabasa encaren la visita del líder, l’Ascó, en el millor moment. Diuen que any nou, vida nova, això és el que s’han proposat les molinenques.

Futbol: Tornar a la victòria contra el tercer (Diumenge, 17h, Molins de Rei CF – Sant Andreu)

El Molins de Rei CF vol tornar a guanyar després de començar l’any amb problemes. Tindrà una bona oportunitat de demostrar el seu potencial contra el Sant Andreu, tercer a la classificació. En cas de guanyar els entrenats per Joan Garcia tornarien a posar-se en les posicions més altes de la taula. S’espera un bon ambient al Municipal Josep Raich.

Bàsquet Femení: Retrobar-se amb la victòria (Diumenge, 17:30h, CE Molins de Rei – UE Sant Cugat)

Les de Pere Galimany s’enfronten aquest diumenge a la UE Sant Cugat en el darrer partit de la primera volta de la lliga. Tot i que passi el que passi al Poliesportiu el balanç de la primera part de la temporada serà realment positiu, les molinenques miraran de tornar a recuperar les grans sensacions assolides en els últims partits de final d’any. La incorporació a la plantilla de les baixes dels últims partits serà clau per afrontar el matx. Actualment el femení de bàsquet es troba sisè a la taula classificatòria, amb 8 victòries i 6 derrotes, precisament els mateixos números que presenta el seu rival de la jornada. A més a més, després del partit es durà a terme la presentació de la secció al mateix Poliesportiu.

Bàsquet masculí: Prolongar la bona dinàmica (Diumenge, 19:30h, CE Molins de Rei – Sama)

L’equip de Juan Couto va finalitzar la primera volta de la competició amb una contundent victòria davant el Reus Deportiu. Un balanç de 9 victòries i 6 derrotes fa pensar en una segona volta divertida i competida. Aquest diumenge visitarà el Poliesportiu La Parròquia-SAMA Vilanova, equip que a l’anada va guanyar els molinencs de +5, tot i que actualment ocupa les últimes places de la classificació. Els molinencs de ben segur que brindaran a tots els que s’apropin a la pista una altra tarda emocionant.

Recomanacions personalitzades