Safisfacció generalitzada per la temporada de Pastorets

1.400 espectadors gaudeixen de les cinc representacions de la temporada 2013 dels Pastorets de Molins de Rei. Des de l’organització és mostren “molt satisfets” i els canvis implantats la temporada passada ja es poden donar per consolidats. 

En Garrofa i en Pitarra innovant amb elements com el foc // Miquel Monfort

En Garrofa i en Pallanga innovant amb elements com el foc // Miquel Monfort

Una de les tradicions més consolidades del municipi, els Pastorets de Molins de Rei, es troba en un bon moment de forma. Enguany, al llarg de les cinc representacions fetes per la temporada 2013-2014, han aconseguit arribar a la més que considerable xifra de 1.400 espectadors, superant les dades de les últimes edicions. L’objectiu era consolidar els canvis implantats la temporada passada, amb substitució de director inclòs, i s’ha aconseguit amb escreix.

“Notable alt”, aquesta és la nota que es posen ells mateixos segons explica el responsable de Comunicació i actor, Gerard Capdevila, en declaracions a Ràdio Molins de Rei. Segons Capdevila l’assistència ha estat “impressionant” i la gran majoria dels comentaris de la gent han estat “positius”. “L’any passat vam acabar molt contents però aquest any crec que ens hem superat”, diu Capdevila un cop acabades totes les representacions.

Els Pastorets de Molins de Rei es una gran família // Miquel Monfort

Els Pastorets de Molins de Rei es una gran família // Miquel Monfort

L’obra de teatre es pot considerar com una entitat més del municipi per la tasca social que fa, aplegant a més d’un centenar de persones en la seva organització i representació. En el dinar de final de temporada, per exemple, es van ajuntar un total de 85 persones. “També hem notat un creixement de repercussió a les xarxes socials i al web”, indica Capdevila. L’any vinent serà el 120è aniversari dels Pastorets i, probablement, voldran que sigui un any especial.

Recomanacions personalitzades