L’Atlètic Incresa encadena la segona derrota consecutiva com a local

Atlètic Incresa 1-2 Santfeliuenc ‘B’. Els d’Isaac Bustamante segueixen líders, però cada cop tenen més a prop els seus rivals directes.

L'Atlètic Incresa ja és líder de Quarta Catalana // Alena Arregui

L’Atlètic Incresa en un partit d’aquesta temporada // Alena Arregui

L’Atlètic Incresa va firmar una primera volta espectacular. Tot i això, una lliga és molt llarga i aguantar tants partits al millor nivell esdevé una tasca difícil, i més quant les lesions i la sort no estan de cara. Aquest diumenge visitava el Ricard Ginebreda el Santfeliuenc ‘B’, l’únic equip que encara no s’havia enfrontat als del Barri del Canal. Tal com afirma l’entrenador, Isaac Bustamante, a Viu Molins de Rei“Vam començar molt malament, l’altre equip va tenir molta més intensitat”. Així explicava el tècnic que el seu equip comencés encaixant un gol en contra. “Arribàvem tard a la pressió i a més vam tenir molt mala sort amb les lesions”, assenyala Bustamante.

Tant és així que el porter Juan Sosa va haver d’abandonar el terreny de joc al minut 20 fruït d’una lesió. El va substituir Christian Roldán. Deu minuts més tard va ser el migcampista Aitor Mateos el que va patir una lesió. Entraria en el seu lloc David Rivas. Aquest fet i el resultat advers encara feien més difícil la remuntada. Tot i això, durant els últims 20 minuts de la primera part l’Incresa va comptar amb algunes ocasions que no va saber materialitzar.

A la represa es va poder veure un canvi d’actitud. Així ho constata Bustamante, que valora el canvi d’actitud dels seus pupils i la presa de la possessió de la pilota, tal com està acostumat l’equip líder de la categoria. Els del barri del Canal va tenir l’ocasió d’empatar, però Rafa va fallar la pena màxima. A més a més, el Santfeliuenc tornaria a marcar després de dur a terme un contraatac.

L’Incresa va comptar amb ocasions de gol fins al final. Rafa retallaria distàncies però no era suficient per guanyar tres punts importants. “Ja fa setmanes que fallem moltes ocasions. Vam intentar-ho tot, fins i tot vam estar jugant molta estona amb tres defenses, però no hi va haver manera”, lamenta Bustamante.

Tot i això, el tècnic es mostra confiat en el seu equip. Espera recuperar baixes aviat i revertir amb garanties la situació. “El vestuari va acabar tocat després de la derrota, però tots tenen ganes de tornar a guanyar. Anirem a per totes”, sentencia. El pròxim partit serà contra el Sant Ildefons ‘B’, a Cornellà. Tot i que l’Incresa compta amb un coixí de quatre punts respecte al seu rival, no hi ha res decidit i els pròxims partits seran molt importants de cara al futur del conjunt.

Recomanacions personalitzades