El líder pateix però guanya i segueix intractable a casa

CFS Molins 99 3-2 Mil·lenium Sport Viladecans. Partit vibrant al Poliesportiu Municipal de la Sínia amb una victòria per la mínima dels molinencs. 

El CFS Molins 99 va ser molt superior // Jose Polo

El CFS Molins 99 defensant una jugada en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

Des del xiulet inicial el partit va tenir una intensitat molt alta, traduïda en forma d’ocasions pels dos equips. Però va ser el CFS Molins 99 qui es va avançar en el marcador primer, Iván Rodríguez va definir amb precisió una bona jugada. El Molins es trobava a gust a la pista però els visitants sempre arribaven amb perill a la porteria d’un Víctor Sanmartín que va ser clau en el primer temps.

El Mil·lenium va empatar el partit a 1 al aprofitar una sèrie de rebots dins de l’àrea molinenca. Quedàven pocs minuts per finalitzar la primera part però van ser suficients com per tornar a posar per davant al CFS Molins. Aquest cop va ser Àlex Sánchez qui, amb un bon gol, avançava els locals en el partit i feia justícia. Els seguidors van poder relaxar-se durant el descans gràcies a aquest últim gol de la tranquil·litat.

A la segona part el Mil·lenium Sport Viladecans va sortir molt endollat i va tornar a posar les taules a un partit trepidant per a l’espectador. Els molinencs van veure com els tornaven a empatar el partit un cop més en un rebuig. El porter Alfonso Zambrano, que va jugar el segon temps com és habitual, va defensar amb seguretat la porteria local en els moments complicats.

El líder es va veure amb la necessitat de marcar i mantenir el pols amb el FS Gavà que es troba amb els mateixos punts però amb un partit més. El temps anava passant i les ocasions arribaven però el porter visitant va fer una gran actuació. En una jugada confosa a l’àrea visitant, Óscar González va aprofitar per marcar el definitiu gol de la victòria i de la tranquil·litat per a tots els aficionats que van patir i gaudir alhora a la grada plena de la Sínia.

Recomanacions personalitzades