Xavi Foj resisteix la penúltima etapa del Dakar

[sam id=”33″ codes=”true”]

El molinenc pateix un accident a 10 quilòmetres del final però aconsegueix resoldre la situació sense gairebé perdre temps. Si no hi ha un contratemps important a l’última etapa, aconseguirà la tercera posició a la categoria de cotxes de sèrie. 

Foj superant una de les baixades de l'etapa // Foj Motorsport Coopertires

Foj superant una de les baixades de l’etapa // Foj Motorsport Coopertires

Després d’un Dakar tant accidentat per l’equip Foj Motorsport Coopertires, Xavi Foj havia de superar un últim ensurt abans de fer-se, definitivament, amb la tercera posició a la categoria de cotxes de sèrie. Aquest va arribar a la penúltima etapa, just quan faltaven 10 quilòmetres per acabar la jornada. Al intentar esquivar una gran pujada el molinenc va caure per una rasa. Es va patir per perdre molt de temps. Foj i Santamaría van fer ús de la pala, el gat hidràulic i les planxes per solucionar la situació però finalment, tot es va poder resoldre amb certa rapidesa i l’accident no va tenir conseqüències de cara a la classificació final.

“Hem fet el més difícil però encara queda l’etapa de demà”, va remarcar Foj un cop arribat a meta. Normal que el molinenc vulgui anar amb peus de plom després de com s’ha produït el ral·li. L’última etapa no és la més complicada de la competició però amb la mecànica tant tocada com està i les forces i els ànims minvats no val a badar. Les quatre hores de marge amb Alejandro Yacopini són més que suficients per conservar la tercera plaça actual. Foj i Santamaria han de superar els 157 quilòmetres d’especial i 378 d’enllaç entre La Serena i Valparaíso. El podi és a tocar, però encara no està aconseguit.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *