La Federació Obrera torna a complementar la biblioteca durant l’època d’examens

El servei d’aules d’estudi es torna a habilitar durant l’època d’examens de gener per a majors de 18 anys. Com ja es va fer a finals del curs passat, la Federació Obrera ofereix una sala durant les tardes de dilluns a divendres. La biblioteca manté el servei d’aula d’estudi alguns matins i les tardes del cap de setmana.

cartell aules 2014Com cada mes de gener, coincidint amb l’època d’examens universitaris, s’habiliten les aules d’estudi per estudiants majors de 18 anys fins el 31 de gener. Tot i que tradicionalment ha estat la biblioteca Pau Vila qui oferia aquest servei, a finals del curs passat es va afegir la Federació Obrera, que destina un espai com aula d’estudi i respon així a una petició històrica dels joves molinencs que busquen estudiar en un lloc amb la tranquil·litat adequada.

L’aula d’estudi de la Federació Obrera funciona durant les tardes de dilluns a divendres de 16 a 22 hores. Els caps de setmana i els matins dels dilluns, dimecres i divendres resta oberta la biblioteca, mantenint el mateix servei dels últims anys i deixant la renovada biblioteca com única opció d’aula d’estudi en aquest horari.

La retallada d’una hora en el servei de la nit de dissabte implantada l’hivern passat a l’aula d’estudi de la biblioteca es manté. Així, l’horari que queda oberta és els dilluns, dimecres i divendres al matí de 9 a 14h, els dissabtes de 16 a 24 hores i els diumenges de 16 a 22 hores. A més, la biblioteca es pot utilitzar en el seu horari habitual de dilluns a divendres de 15.15 a 20.15 hores. En els moments en els que la biblioteca estigui oberta com aula d’estudi, els serveis habituals de préstec no estan disponibles.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *