La Milla de la Candelera es desplaça al diumenge al matí

La tercera edició de la prova organitzada per l’AEM abandona el dissabte a la tarda per celebrar-se el diumenge al matí. S’esperen uns 200 participants segons els organitzadors. 

Cartell III Milla de la CandeleraAmb la intenció de fer una gran cursa i oblidar la de l’any passat deslluïda per la pluja, la secció d’atletisme de l’Associacio Esportiva Molins de Rei prepara la tercera edició de la Milla de la Candelera. La principal novetat serà el dia en el qual es disputa, deixant de ser el dissabte a la tarda per ser el diumenge al matí. Aquest serà el primer acte dins del marc de la Fira de la Candelera d’enguany.

“A la tarda, al fer-se fosc d’hora, sempre ens anava tot molt just a nivell organitzatiu”, diu el coordinador i entrenador de l’AEM, Sergi Soler, en declaracions a Viu Molins de Rei. Concretament la cursa que compta amb un recorregut de 1609 metres arriba el proper dia 19 a partir de les 10:30 hores del matí. Les inscripcions es poden fer fins dissabte a les 14 hores al blog de la competició i fins tres quarts d’hora abans de la cursa si es fan presencialment.

La sortida i la meta, com l’any passat, serà a la plaça de la Llibertat. El circuit passarà pel passeig del Terraplè, amb carril d’anada i tornada, fent així de la cursa un espectacle molt fàcil de seguir i agradable per a l’espectador.

Enguany també es disposarà dels lavabos, vestidors i taquilles de l’escola Alfons XIII, fet que proporcionarà als atletes d’un millor servei que en altres ocasions. “S’esperen entre 200 i 250 participants”, explica Soler conscient que la competència amb altres curses atlètiques del territori serà més dura amb el nou horari. L’any passat es va aconseguir un rècord d’inscripcions, arribant a les 344, tot i que molts finalment es van quedar a casa per la pluja i no van competir.

Recomanacions personalitzades