El CN Molins es col·loca tercer després de vèncer al Moscardó

El sènior masculí de waterpolo va sumar una important victòria a la piscina del Madrid-Moscardó per 7 a 12. L’any 2014 no podia començar millor pels homes de Sergi Pedrerol.

El Molins va patir fins al final // Arxiu

Imatge d’arxiu d’un dels partits del CN Molins de Rei a la piscina municipal // Jose Polo

El CN Molins de Rei va assolir una clara victòria a domicili i ja és la sisena en set partits jugats aquesta temporada. Després d’un més i mig sense competir, l’equip va demostrar per què és la gran revelació de la temporada a Primera Divisió.

Els madrilenys es van veure superats des de bon principi i no van poder evitar que Nil Marsal, amb 5 gols, i Edgar Angelats, que en va fer 4, protagonitzessin la victòria molinenca. La diferència al tercer quart ja era de vuit gols per un CN Molins que escala, amb aquesta primera victòria de l’any, fins a la tercera posició de la taula.

Ara l’equip es situa a només 5 punts del líder però amb dos partits jugats menys que els seus rivals. L’objectiu d’aquesta temporada, a priori, era assolir la permanència sense patiments. Queda per veure si els jugadors i el cos tècnic es conformen amb aquesta fita o volen lluitar per somiar a fer coses grans en una categoria d’un nivell competitiu molt alt.

Recomanacions personalitzades