El femení de bàsquet trenca la ratxa contra el Sabadell

CE Molins de Rei 48-58 CN Sabadell. Les de Pere Galimany es veuen superades per les vallesanes en el tram final d’un duel molt igualat.

Les de Pere Galimany sumen la segona victòria de la temporada // Jose Polo

Imatge del CE Molins de Rei en un dels partits d’aquesta temporada // Jose Polo

La classificació deia que s’enfrontaven al Poliesportiu Municipal dos dels equips més en forma de la categoria de la Primera Catalana de bàsquet femení. Amb vuit victòries i quatre derrotes cada un, el CE Molins de Rei i el CN Sabadell es van veure les cares al Poliesportiu en un matx molt ajustat fins a l’últim període. Després de les vacances de Nadal el sènior femení de bàsquet va signar un inici de partit un pèl espès. Tan sols dos punts en els primers sis minuts de joc deixaven palès el mal inici de partit de les locals, que no van veure com els començaven a sortir les coses fins a les acaballes del primer temps, que va acabar 9-11.

Als deu minuts següents va arribar la reacció de les locals. Les de Pere Galimany empataven per primer cop a l’electrònic i assolien el millor nivell de joc de la tarda. Amb dos triples consecutius de Cristina Garcia el Molins aconseguia posar-se per davant . Era el moment d’aprofitar aquesta inèrcia per a marcar veritables distàncies, però no es va aconseguir. Fins aquell moment era un partit molt igualat en totes les facetes del joc, cosa que es traduïa en un final de període on l’electrònic marcava 25-24.

A la represa el Poliesportiu esperava veure un Molins molt més regular però la falta de tensió va propiciar que el Sabadell tornés a marcar el tempo durant el que restava de partit. Les molinenques van estar cinc minuts sencers sense anotar, fruït de diverses imprecisions en atac i tirs amb poca confiança. Tot i això, seguia havent-hi partit després d’una revifada de les locals abans d’acabar el tercer període amb un marcador de 37-42.

També cal destacar les virtuts del rival, un dels millors de la categoria. Les del Vallès feien molt mal tant amb les seves penetracions com amb el joc exterior i això ofegava cada cop més al Molins que veia com a mesura que passava el temps la distància entre ambdós equips augmentava. Però les de Pere Galimany ho van intentar fins al final.

El partit va acabar 48-58, una victòria merescuda per les visitants però amb un avantatge al marcador que no va reflectir la igualtat viscuda durant gairebé tot el temps de joc sobre la pista. La setmana que ve les molinenques tenen una altra oportunitat de demostrar que volen revalidar la meravellosa ratxa que les situa a la part alta de la classificació de Primera.

Recomanacions personalitzades