Comença l’assalt al podi

[sam id=”33″ codes=”true”]

Bona etapa de Xavi Foj, que retalla 27.33 a Yacopini, tercer a la categoria de cotxes de sèrie. El pilot molinenc fa el primer pas per aconseguir estar al podi final de la categoria de cotxes de sèrie. 

Foj supera un dels revolts de la setena etapa del Dakar // Foj Motorsport Coopertires

Foj supera un dels revolts de la setena etapa del Dakar // Foj Motorsport Coopertires

La ciutat on acabava la setena etapa del Dakar, Salta, reflecteix l’esperit de la present edició del ral·li més dur del món. Al llarg de la història ha estat considerada com un gran eix comercial que, com la competició aquest 2014, uneix tres països: Argentina, Bolívia i Chile. Precisament a l’indret que defineix la cursa, Xavi Foj va començar el camí per aconseguir l’objectiu real marcat després de la fatídica cinquena etapa: la tercera posició de la categoria de cotxes de sèrie (T2).

L’equip Foj Motorsport Coopertires va ser tercer de la categoria en una etapa on els dos pilots de l’equip Toyota Japó, Jun Mitsuhashi i Nicolas Gibon, es van mostrar superiors una vegada més. El molinenc va acabar a només 9 minuts del guanyador, el francés Gibon, i la bona notícia es que va aconseguir retallar-li 27 minuts a l’argentí Alejandro Yacopini, l’home que ocupa la tercera posició a la general. Ara, 1 hora i 1 minut separen Foj del podi final de la T2.

“Estem contents amb el resultat”, va declarar el molinenc un cop acabada una jornada complicada per l’estat de la pista després de les últimes pluges caigudes. La vuitena etapa portarà als pilots de Salta a Calama a partir de 812 quilòmetres amb 302 d’especial. Serà una bona oportunitat per seguir restant temps respecte Yacopini.

Recomanacions personalitzades