Un Granollers superior arrabassa el primer duel de l’any al masculí d’handbol

CE Molins de Rei 26-31 Blanc i Blaus Granollers. El masculí d’handbol del CE Molins de Rei cau davant d’un Granollers molt superior durant tot el partit. 

El CE Molins de Rei va celebrar la victòria amb ràbia // Jose Polo

L’equip fent pinya en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

Només els primers minuts de partit van estar igualats. El Blanc i Blaus Granollers desempatava un 3 a 3 de penal i a partir d’aquell moment els visitants van començar a dominar el matx, mostrant més nivell que el masculí d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei.

Possiblement el punt fort del Granollers va ser la visualització del joc. En tot moment van saber situar-se i jugar com un equip, fet que els va fer estar per davant del Molins. A més, els petits detalls del joc també estaven del costat visitant. Tot plegat, es feia evident la diferència entre ambdós equips i, a mesura que anaven avançant els minuts, aquesta també es podia veure al marcador.

Als últims compassos de la primera meitat el porter visitant va ser el protagonista. Com si fos Arpad Sterbik, aconseguia refusar totes les pilotes de l’atac molinenc. Així es va arribar al descans amb un marcador de 10 a 17 i sensacions negatives per a l’equip entrenat per Pere Arbona.

El CE Molins de Rei començava anotant la segona part. Primer va aconseguir un parcial de 3 a 0 per donar-li esperances als aficionats del Poliesportiu Municipal. El jove Ivan Carrasco va mostrar-se actiu en tot moment demostrant que l’equip el necessita per donar el mateix de sí mateix. Ell era l’encarregat de posar el 14 a 18 a l’electrònic abans que Gerard Papiol aturés un penal que feia pujar la moral dels locals.

Va anar de menys a més el Molins fins posar-se a només dos gols del rival. Arbona va optar per una defensa amb un home avançat i, en un primer moment, va fer-li molt de mal al Granollers. Però quan semblava que el partit s’igualaria l’equip visitant va fer un pas endavant augmentant la distància a 4 gols que es feien una eternitat i que van estar presents fins al final.

Tot i la millora del CE Molins a la segona part, finalment va ser impossible atrapar al rival. El bon nivell del Granollers i les petites errades dels molinencs en certs moments van fer impossible sumar en el primer partit del 2014.

Recomanacions personalitzades