El femení d’handbol guanya a la pista del cuer

JH Mataró 24-27 CE Molins de Rei. Tot i patir a la primera part, les molinenques aconsegueixen una victòria per acabar la primera volta. 

Passa el temps i canvien moltes coses però el crit de guerra sempre és el mateix // Jose Polo

El CE Molins de Rei en un dels partits d’aquesta temporada // Jose Polo

En la pitjor temporada dels últims anys del femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei, era molt important guanyar a la pista de l’últim classificat, el Joventut Handbol Mataró, i així posar un coixí sobre la part més baixa de la classificació.

Així ho va fer el Molins, gràcies a un 24 a 27 final. Segons informa el diari Tot Mataró, el principi del partit va ser molt igualat i, fins i tot, el Mataró va aconseguir un primer parcial de 9 a 6. Va ser el contraatac de les entrenades per Isa Rabassa l’eina utilitzada per aconseguir empatar abans del descans (13 a 13).

A la segona meitat es va imposar la lògica i les molinenques van ser superiors a un conjunt que només ha guanyat un partit en tota la temporada. Al final el CE Molins de Rei va guanyar de tres en l’últim partit de la primera volta. L’equip es tercer per la cua i suma 8 punts just a l’equador de la competició.

Recomanacions personalitzades