Xavi Foj segueix viu

[sam id=”33″ codes=”true”]

L’equip Foj Motorsport Coopertires aconsegueix acabar l’etapa quan ja s’havia anunciat la seva retirada. Foj i Santamaría van estar sis hores intentant arreglar el cotxe fins solucionar un problema elèctric. No hi ha referències de la seva arribada i no se sap el temps que han perdut però si que prendran la sortida a la sisena etapa. 

Foj superant una de les grans esplanades on, els més valents, aprofitaven per avançar // Foj Motorsport Coopertires

Xavi Foj ha aconseguit arribar a meta després de 20 hores al cotxe // Foj Motorsport Coopertires

Tothom havia informat de la seva retirada, fins i tot els responsables de comunicació de Foj Motorsport Coopetires ja s’havien acomiadat de les xarxes socials, però Xavi Foj segueix viu. Després de sis hores intentant superar el problema mecànic que no els deixava continuar, Nacho Santamaría, copilot i expert mecànic, ha pogut solucionar l’avaria elèctrica i han pogut seguir endavant. A més, van aconseguir arribar a meta i completar l’etapa després de més de 20 hores al cotxe. Per tant, els actuals campions de la categoria de cotxes de sèrie segueixen en competició. Miracle esportiu.

Segons informa Esport3, Foj estava buscant algú que rebolqués el seu vehicle fins al campament de Tucuman un cop ja donava per fet que la seva aventura havia acabat. Durant l’espera, Nacho Santamaría seguia inspeccionant el motor del Toyota i va trobar un connector avariat. El van reparar i, miraculosament, el cotxe va tornar a funcionar. El seu equip sempre havia informat d’un trencament de la bomba d’injecció.

D’aquesta manera Xavi Foj segueix en competició i prendrà la sortida de la sisena etapa d’aquesta edició del Dakar. No hi ha referències del temps de Foj a la cinquena jornada i, per tant, no se sap el temps que han perdut però és evident que els dos líders de la T2, Gibon i Mitsuhashi, queden molt lluny i, si no és per errades seves, el molinenc té gairebé impossible remuntar.

Recomanacions personalitzades