Nou persones més s’incorporen a l’Ajuntament gràcies a uns inesperats plans d’ocupació

La Generalitat ha atorgat a l’Ajuntament de Molins de Rei uns plans d’ocupació que suposen la incorporació al consistori durant sis mesos de nou persones en situació d’atur. Complementen les 27 contractacions temporals realitzades durant l’últim any i mig gràcies als plans d’ocupació de l’Àrea Metropolitana.

Quan ja s’havien adjudicat les darrers nou places dels plans d’ocupació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona a Molins de Rei han aparegut uns providencials plans d’ocupació atorgats per la Generalitat que han permès a l’Ajuntament contractar temporalment a nou persones del municipi. Aquests plans d’ocupació, similars als altres, tenen una durada de sis mesos i s’han adjudicat a nou molinencs que estaven en situació d’atur.

En aquest cas no tenen una feina tant concreta com la que podien tenir els agents cívics o els peons forestals dels plans d’ocupació de l’Àrea Metropolitana. Segons ha informat el consistori, els nou treballadors estaran a les àrees de serveis socials, biblioteca, habitatge, sostenibilitat i territori, mobilitat, Protecció Civil i Guàrdia Urbana, fira i promoció econòmica de l’Ajuntament.

Sumades aquestes nou incorporacions als 27 treballadors que han passat pels plans d’ocupació de l’Àrea Metropolitana, l’Ajuntament ha donat feina directa durant sis mesos a un total de 36 persones en el darrer any i mig, en un moment amb l’atur al nivell més alt dels últims anys.

Recomanacions personalitzades