El CE Molins de Rei aconsegueix el primer cinturó negre de judo

Laia Roldán és la primera judoca formada a Molins de Rei que aconsegueix aquest reconeixement.

Roldán amb el seu cinturó negre // CE Molins de Rei

Roldán amb el seu cinturó negre // CE Molins de Rei

La secció de judo del Club Esportiu Molins de Rei segueix en creixement, fent gran de mica en mica aquest esport al municipi. Amb el pas del temps, els esportistes formats a Molins de Rei comencen a ser veritables experts en aquesta art marcial.

Un exemple d’aquesta evolució és Laia Roldán, primera judoca que ha aconseguit superar els exàmens de cinturó negre de 1r DAN realitzats per la Federació Catalana de Judo i DA. El seu uke, persona encarregada de rebre els atacs en els exàmens, va ser l’alumne molinenc Víctor Ferrer. Després de superar les proves, Roldán ja està considerada com a cinturó negre, condició que només aconsegueixen els més experts en judo.

Aquest reconeixement arriba a la jove molinenca després d’una carrera que es va veure trencada per una greu lesió de genoll. Roldán va arribar a ser campiona de Catalunya i segona d’Espanya en categoria cadet. Després de la lesió, però, la molinenca no ha pogut seguir competint i gaudeix del judo des d’una altra òptica.

Recomanacions personalitzades