Pere García: Donant pas

PereGarcia_webFa pocs dies, des d’Iniciativa per Molins de Rei comunicàvem un canvi en la coordinació del partit. L’Ivan Arcas, transferia la coordinació als companys Rafa Bellido i Mercè Ferrer.

Així, la coordinació d’Iniciativa passa a ser compartida; una recepta innovadora que garanteix la paritat, l’equitat i una major capacitat i diversificació del treball d’una manera complementària. Aquesta nova manera d’encarar el treball, ja s’està fent en altres àmbits de la formació amb bons resultats.

Abans, els canvis es van fer al Grup Municipal. L’Ivan, la persona que fins fa poc ha estat el portaveu del grup, donava pas al Sergi Conde, que serà el nou portaveu titular i a en Lluís Carrasco com portaveu suplent. Un canvi que ve donat pel natural relleu que s’ha d’anar produint en totes les formacions polítiques.

L’Ivan ha estat regidor durant un seguit d’anys, i també alcalde de la Vila. Ara seguirà sent regidor però cedint protagonisme a dos companys del Grup Municipal que s’han iniciat com a regidors durant aquesta darrera legislatura.

Des d’Iniciativa pensem que ara és el moment d’aquest rellevament; una transició tranquil·la, consensuada i que no té res a veure amb hipotètiques travesses de candidatures electorals. Quan arribi el moment de parlar-ne, ja ho farem.

L’Ivan ha sigut un portaveu i interlocutor molt coneixedor de les realitats de l’Ajuntament i de les de Molins de Rei. Proper i didàctic, de ben segur seguirà aportant la seva experiència i la seva capacitat de treball.

El que ha estat el nostre portaveu i president el darrers anys, ara disposarà de més temps per participar en el projecte polític d’Iniciativa des d’altres àmbits, però com sempre, estant molt alerta als interessos i necessitats de la nostra Vila.

Els que ara comencen, supleixen la seva falta d’expertesa amb una bona formació i molt d’entusiasme; tot per fer endavant un projecte d’esquerres, realista i que s’ha demostrat prou sòlid al llarg dels anys. Un propòsit obert a tothom que hi vulgui participar, que progressa i que aposta per la democratització i l’apropament de la política als ciutadans.

La gent d’Iniciativa constituïm un projecte amb idees més enllà dels protagonismes. Per aquest, motiu seguim contant amb tothom al marge de qui encapçala la formació, el grup municipal o la candidatura electoral.

Pere García i Padilla, responsable d’Acció Política d’Iniciativa per Molins de Rei

Recomanacions personalitzades