Doble robatori en un bloc de pisos de l’avinguda Barcelona

Uns lladres entren a dos pisos de l’avinguda Barcelona per emportar-se joies i diners en efectiu. A plena llum del dia han forçat el pany de les portes, han entrat a robar i han marxat sense cridar l’atenció dels veïns de l’immoble.

Els lladres van robar a dos pisos en una tarda // Jose Polo

Els lladres van robar a dos pisos en una tarda // Jose Polo

Dos pisos situats al número 12 de l’avinguda Barcelona han patit un robatori la tarda del 30 de desembre. Els lladres han actuat ràpidament, obrint dues portes dels domicilis situats en el tercer pis de l’edifici. En tots dos casos, han forçat el pany i han aconseguit entrar a les llars.

Un cop a l’interior els delinqüents s’han emportat tots el diners en efectiu que hi havia, inspeccionant totes les habitacions i armaris. També han robat tots els objectes de valor de petita dimensió com, per exemple, les joies. En cap cas s’han emportat electrodomèstics, televisions o altres objectes que poguessin cridar l’atenció de la resta de veïns al sortir de l’edifici. Tampoc han provocat desperfectes d’importància més enllà dels panys de les respectives portes i tot allò que han regirat a l’interior dels domicilis.

Tot apunta a que un cop fet el primer robatori, al adonar-se que no hi havia ningú al pis del costat, els lladres s’han atrevit a perpetrar un segon furt. Una de les dos families residents als pisos on s’han registrat els robatoris acabava de marxar uns dies fora coincidint amb les vacances de Nadal.

Recomanacions personalitzades