Detingut un molinenc quan robava en una nau a l’Anoia

Els Mossos d’Esquadra han detingut in fraganti un veí de Molins de Rei que tractava de robar en una finca industrial de La Pobla de Claramunt (Anoia). Un home de Sant Vicenç dels Horts i una dona de Riudarenes també van ser enxampats. Tots ells, amb antecedents similars, han quedat en llibertat amb càrrecs.

Els fets es van produir la nit del 22 de desembre, quan tres persones van ser enxampades in fraganti mentre intentaven perpetrar un robatori en una nau industrial de La Pobla de Claramunt (Anoia). Un testimoni que els va veure va alertar als Mossos d’Esquadra de que quatre persones havia saltat la tanca d’una empresa. Al arribar al lloc dels fets. els agents policials de la comissaria d’Igualada es van trobar el vehicle estacionat a l’exterior de l’empresa sense ningú al seu interior.

Al inspeccionar la zona, els mossos van trobar a una noia amagada darrera d’un mur i dues persones més en una nau del costat. A l’interior del vehicle es va trobar la documentació d’aquests tres individus i una bossa amb diverses eines per tal de cometre robatoris.

Els detinguts són un veí de Molins de Rei, un altre de Sant Vicenç dels Horts i una noia de Riudarenes (La Selva). Tots ells tenen entre 27 i 32 anys i són considerats presumptes autors d’un robatori amb força. Entre els tres detinguts sumen més de 40 antecedents per fets similars.

Després de passar la nit a dependències policials, al dia següent van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *