Disputada la primera edició de la Christmas Cup benjamina

El CN Molins de Rei organitza la primera competició d’aquestes característiques en categoria benjamí. El CN Barcelona aconsegueix la victòria i el club molinenc finalitza en segona posició. 

Logo-ChristmasDesprés de dues edicions disputades a Sabadell en categoria aleví, la Christmas Cup ha donat el salt a la categoria benjamí. Les instal·lacions del CN Molins de Rei han estat les escollides per organitzar una competició que recull als millors planters del waterpolo català durant el cap de setmana del 28 i 29 de desembre. Concretament, 17 equips catalans i una selecció de jugadors de Saragossa han gaudit del waterpolo al municipi, arribant a aplegar 250 esportistes a la Piscina Municipal.

El CN Barcelona ha estat el guanyador d’aquesta edició després de superar per 3 a 6 al CN Molins de Rei a la final. Els molinencs, entrenats per Xavier Pajuelo, han fet un ple de victòries a la fase de grups i han superat al CN Horta i al Poble Nou a les eliminatòries. Robert López, de l’equip campió, ha estat considerat com a millor jugador del torneig i el molinenc Sergi Ramon ha estat nomenat com a millor porter.

Recomanacions personalitzades