La fortalesa mental brinda el liderat a l’AE Molins

AE Molins 3-2 CV Viladecans. El femení de voleibol és líder en solitari de Tercera Catalana. Les de Daniel Amat van superar al segon en un emocionant partit on va ser més fortes mentalment. L’objectiu de l’equip és pujar de categoria. 

L'AE Molins és líder de Tercera Catalana // Jose Polo

L’AE Molins és líder de Tercera Catalana // Jose Polo

El femení de voleibol de l’Associació Esportiva Molins de Rei va haver de treure el millor d’ell mateix per superar al CV Viladecans en el partit de la jornada de Viu Molins de Rei. Després de 10 partits, els dos equips que compartien el liderat del grup B de Tercera Catalana s’enfrontaven en un duel cara a cara que donaria la primera posició en solitari al millor. Va ser un gran partit de volei on els dos conjunts van fer mèrits per emportar-se la victòria però només el Molins, fort mentalment en els moments clau, va emportar-se el gat a l’aigua. 

El partit va començar amb una igualtat digna de l’ocasió. També hi havia igualtat a la graderia on un bon grapat d’aficionats del Viladecans, més sorollosos que els locals, ajudava a mig omplir el Poliesportiu Municipal després d’un intens matí de voleibol amb partits de totes les categories de l’AE Molins. Van ser les visitants les que van trencar el primer període aconseguint un 13 a 18 que feia pensar en un 0 a 1 que mai arribaria. No va ser així perquè les entrenades per Daniel Amat van superar aquest moment complicat fins posar el 25 a 22 i inaugurar l’1 a 0 a l’electrònic. 

El Viladecans no va pair bé el fet de perdre un primer període que tenia controlat i això ho va penalitzar a l’inici del segon. Les visitants van fer més d’un error no forçat al principi però, poc a poc, es van tornar a assentar a la pista, demostrant que serien un rival complicat. Tornava la tònica de la igualtat a la pista fins que les molinenques van ser una mica més ambicioses en el remat, enviant pilotes més contundents i ajustades a camp contrari. D’aquesta manera l’AE Molins va signar el 2 a 0 (25-21).

L'AE Molins rematant una jugada a l'inici del partit // Jose Polo

L’AE Molins rematant una jugada a l’inici del partit // Jose Polo

A contra-pronòstic i sense explicació aparent, el Molins va desaparèixer del mapa de cop i volta. El tercer set va tenir un clar color visitant des del principi. El Viladecans va treure el seu millor joc un cop van veure que sense arriscar marxarien del Poliesportiu Municipal amb un 3 a 0 a les esquenes. Van ser els millors minuts de viladecanenques, que es van menjar a unes molinenques sense tensió per 9 a 25 fent així el 2 a 1.  Tot i que el següent període va ser més igualat, les visitants també van ser superiors. Marcaven el tarannà del punts des dels serveis, cada cops més potents i de difícil recepció. El Molins es va posar un altre cop les piles i el públic gaudia amb jugades llargues i imprevisibles. Al final el Viladecans va empatar el partit al fer el 2-2 per 19 a 25. 

El Molins va estar bé en el servei // Jose Polo

El Molins va estar bé en el servei // Jose Polo

En el cinquè i definitiu set es va veure gran voleibol en un d’aquells partits que fan afició. Sense treva, els dos equips anaven de la mà en tot moment amb una igualtat que només s’havia vist al principi del matx. Aquí l’AE Molins es va comportar com un equip més madur, el factor pista també va tenir la seva importància, i les molinenques van poder resoldre la situació amb èxit. Va ser la fortalesa mental d’un equip que va superar totes les situacions la clau de la victòria. El resultat és un reflex de la emoció que es va viure. Un 14 a 13 a l’últim set per fer el 3 a 2 que deixa clar que no serà fàcil continuar amb aquesta primera posició fins al final.

L’objectiu és pujar 

Sense por a l’exigència, l’entrenador del femení de voleibol de l’AE Molins, Daniel Amat, ha reconegut que l’objectiu d’aquesta temporada és “pujar de categoria”. L’equip és primer del grup B de Tercera Catalana després d’onze jornades disputades. El balanç del que es porta de campanya és “positiu” tot i que segons l’entrenador encara queden “aspectes per millorar” de cara a “fer-ho millor a la propera fase”. Segons el tècnic, ha estat l’‘actitud” de les jugadores la clau de la victòria contra el CV Viladecans, el rival directe per la primera posició del grup.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *