El Molins de Rei CF trenca la mala ratxa a domicili abans de marxar de vacances

Molins de Rei CF 2-1 Corbera CF. Els homes de Joan Garcia remunten el partit a Corbera gràcies a una bona primera meitat i una segona molt més pragmàtica. Eric Criado i Àlex Agudo van ser els golejadors en un matí assolellat on molts molinencs es van desplaçar per veure jugar els seus.

Manel Real s'ha confirmat com una de les revelacions de la temporada guanyant-se un lloc en l'onze titular // Imatge d'arxiu

Manel Real, qui s’ha guanyat un lloc a l’11 titular, en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

El Municipal de Corbera de Llobregat és un dels molts estadis complicats que s’han de visitar i guanyar per poder estar a la part més alta de Tercera del futbol català. El Molins de Rei CF ho feia sense alguns dels seus homes habituals com són Joan Torelló o Marc Fuxà “Chufo”. L’entrenador, Joan Garcia, va seguir apostant per un 4-2-3-1, amb Marc Méndez com a lateral dret, Oleguer Pujol al centre del camp i Francisco Alcaide de mitja punta amb més llibertat i arribada.

Tot i un inici on es preveia que el domini el tindrien els molinencs, que de fet van tenir més d’una ocasió, van ser els locals els que es van avançar al marcador. Una centrada per banda dreta acabava amb gol gràcies a un bon remat del davanter corberenc Cristian García (1-0). Joan Garcia movia fitxa per substituir Nélson Nicola per Marc Ciurans “Chivu” en el lateral esquerra.

Pocs minuts més tard, Oleguer Pujol, un dels millors del partit, trencava totes les línies defensives rivals amb una passada que deixava sol Eric Criado per empatar el partit (1-1). La grada, envaïda pels molinencs gràcies a la gran capacitat de convocatòria que té l’equip fora de casa en les últimes jornades, celebrava el gol amb la vehemència que desprèn el futbol territorial.

Es va arribar al descans amb taules justes i el treball del Molins de Rei CF estava sent bo. Faltava, però, profunditat en el joc i la sortida de pilota era força costosa, un dels majors inconvenients que troba l’equip aquesta temporada a l’hora de practicar el seu joc curós.

Ja a la segona part, els molinencs van sortir molt endollats i ho van aprofitar marcant el que seria el definitiu 1 a 2. Una falta des de la banda dreta, en una bona posició, va ser llançada per Carles Capella amb molta potència. El porter local treia una mà miraculosa però no podia evitar que el rebuig el posés Àlex Agudo dins de la xarxa.

Oleguer Pujol va ser un dels millors del partit amb un treball físic i tàctic al mig del camp que cada vegada entén millor el jove central reconvertit en pivot

L’equip va aguantar sense patir durant la segona part. Al minut 65 va entrar Fernando Alliaume per substituir un Alcaide fatigat. Capella va tenir la més clara en una falta molt similar a l’anterior que acabaria amb un fort impacte de la pilota contra el pal de la porteria d’Ignacio Servi.

El Corbera es va quedar amb un home menys a falta de 10 minuts pel xiulet final, els locals van tenir poques ocasions per empatar el partit i no les van aprofitar. Al minut 85 Garcia va fer entrar David Martínez per Criado, més desaparegut en el segon temps.

Aquesta victòria a domicili trenca la mala ratxa que acumulava el Molins de Rei CF fora de casa en els tres últims desplaçaments, on s’havien vist les tres úniques derrotes de la temporada. D’aquesta manera el Molins de Rei CF acaba l’any en la segona plaça amb un gran inici de lliga, sobretot a casa on encara no coneixen la derrota. La lliga torna el 12 de gener al camp del Vallirana, l´únic conjunt per sobre del Molins de Rei CF a la taula a hores d’ara.

Recomanacions personalitzades