El femení d’handbol acaba el 2013 immers en una gran crisi

CE Molins de Rei 20-21 BM Granollers “B”. Les molinenques van tornar a perdre d’un punt contra un Granollers que no va ser pas superior i acaben l’any terceres per la cua amb 6 punts de 20 possibles. 

Passa el temps i canvien moltes coses però el crit de guerra sempre és el mateix // Jose Polo

La pinya del CE Molins de Rei en un dels partits d’aquesta temporada // Jose Polo

Sense Isa Rabasa a la banqueta per l’expulsió de la setmana passada, el femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei rebia a un Granollers “B”, el filial de l’equip que ha lluitat per l’ascens contra les molinenques en reiterades ocasions durant els últims anys. Amb una pressió extra, per la quantitat de derrotes acumulades i havent de donar la cara a jugar a casa, l’objectiu era guanyar els últims dos punts de l’any, però, aquesta campanya, el CE Molins de Rei està destinat a patir.

Va ser un partit igualat i poc brillant de principi a fi. Com de costum, les molinenques presentaven una defensa oberta 5-1 amb Gemma Rebulà com a jugadora avançada per poder mantenir un bon equilibri en quant a amplada i profunditat. El marcador sempre va estar igualat a la primera part i cap dels dos equips va aconseguir una diferència significativa. Es trobava a faltar electricitat, una quinta marxa que les molinenques porten dins. A més, la portera del Granollers, Carla, va estar molt encertada durant els primers minuts. El marcador del final del primer període (10-9) reflectia el que havia estat el partit fins ara. El conjunt que menys errors cometés s’emportaria els últims dos punts del 2013.

A la segona part, encara que va estar molt renyida i es va jugar amb més intensitat la pilota, el Granollers va ser l’equip que més encertat va estar de cara a porteria. Aquesta petita diferència va ser el detonant del resultat final. Les visitants van tenir moments en que aconseguien rascar gols agafant una mínima diferència respecte les locals. Al minut 7 un 11 a 14 posava l’alerta en l’equip molinenc. Tres minuts després el CE Molins de Rei aconseguia l’empat, 14 a 14, però el Granollers no va trigar gaire en fer tres gols seguits i tornar a despenjar-se del marcador.

A mesura que anaven passant els minuts la pressió creixia. Era inevitable mirar el l’electrònic. L’afició local va protestar en diverses ocasions la intenció de perdre temps de les visitants, reclamant un joc passiu que els àrbitres no van veure. Tot i que ho van intentar fins al final i van anotar el 20 a 21 de penal al minut 30, el CE Molins de Rei va tornar a perdre per la mínima i en un partit en el qual podia haver aprofitat per sumar punts.

Les vacances de Nadal, en aquests moments, arriben com aigua de maig per a les molinenques. Si alguna cosa les ha caracteritzat ha estat l’actitud. Els ànims estan tocats i ni l’equip ni la situació són comparables amb altres temporades. Cal una reacció per començar amb bon peu el 2014.

Recomanacions personalitzades

  3 comments for “El femení d’handbol acaba el 2013 immers en una gran crisi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *