Un altre incendi a la Riera Bonet crema 50 metres quadrats de massa forestal

Es desconeixen les causes de l’incendi que ha cremat 50 metres quadrats de massa forestal però és el quart en els últims mesos a la mateixa zona de difícil accès. Els vehicles lleugers de l’ADF Puigmadrona-Olorda van ser clau en l’extinció de l’incendi.  

L'ADF va ser clau en l' extinció de l'incendi // ADF

L’ADF va ser clau en l’ extinció de l’incendi // ADF

El quart incendi en menys d’un any a la zona propera al dipòsit d’aigua de la Riera Bonet no va cremar més de 50 metres quadrats de massa forestal. La veu d’alarma es va donar al migdia d’aquest dilluns 16 de desembre i, ràpidament, una dotació de Bombers, la Guàrdia Urbana, dos vehicles de l’ADF Puigmadrona-Olorda i set voluntaris d’aquesta van arribar al lloc dels fets.

Com ja va passar a les anteriors ocasions, el camió dels Bombers va tenir problemes per accedir a les flames per culpa de les reduïdes dimensions del camí que arriba fins a l’ermita de Sant Pere Romaní. En aquest cas, els vehicles lleugers de l’ADF, amb més versatilitat per accedir a indrets de difícil accés, van jugar un rol fonamental en la lluita contra l’incendi, extingit al voltant de les 14:30 hores.

Encara no es pot assegurar que l’incendi sigui provocat, però tot apunta que aquest segueix la mateixa línia que el declarat al gener, quan van cremar 150 metres de massa forestal, i el del passat mes de setembre, quan l’incendi va ser més petit, similar a aquest. Tot i que fonts oficials no atribueixen cap causa, tot apunta al fet de que sigui provocat, com es va assegurar en els anteriors incendis pràcticament idèntics a aquest.

 Imatges cedides per l’ADF

Recomanacions personalitzades