L’Atlètic Incresa aconsegueix remuntar al camp del San Pancracio

San Pancracio 2-3 Atlètic Incresa. Els del barri del Canal superen al San Pancracio per un ajustat 2 a 3 amb un gol de David Rivas al minut 87. Els entrenats per Isaac Bustamente tenen 7 punts d’avantatge sobre el segon. 

L'equip que va superar la situació a Sant Joan Despí // Atlètic Incresa

L’equip que va superar la situació a Sant Joan Despí // Atlètic Incresa

No va començar bé l’Atlètic Incresa al camp del San Pancracio, qui va sortir fent una bona pressió sobre el líder de Quarta Catalana. Una lesió de l’àrbitre va fer perillar la continuïtat del matx però, finalment, el partit va poder continuar. Els de Sant Joan Despí s’avançaven sobre la mitja hora de joc gràcies a un gol de Carlos Medina. Els del barri del Canal, però, van empatar ràpidament amb gol de Víctor Guzmán després d’una rematada de David Rivas. Segons explica l’Incresa a través del seu Facebook, va faltar “actitud competitiva” per part dels seu jugadors durant els primers 45 minuts.

La segona part va ser diferent i els blanc-i-blaus van recuperar el nivell de joc que els ha portat a ser líders. Tot i això, al minut 60 Alan Bracke anotava el 2 a 1 posant l’Atlètic Incresa contra les cordes. Amb mitja hora per davant els entrenats per Isaac Bustamante van haver d’esforçar-se de valent per poder remuntar.

Va ajudar, també, l’expulsió del local Manuel Gazulla, qui va rebre dues targetes grogues en només cinc minuts. Primer Segundo Muñoz “Keko” va posar l’empat a 2 a l’electrònic i, finalment, a tres minuts del final, el petit Rivas va donar-li la victòria al seu equip (2-3) demostrant que és un dels jugadors més desequilibrants de la categoria.

Recomanacions personalitzades