El nou Nissan Qashqai arriba a Otto-Diesel

Publicitat

El Nou Nissan Qashqai ja ha arribat a Molins de Rei per permetre als clients descobrir en primícia les característiques de la nova generació del crossover capdavanter a Espanya. Els clients interessats podran rebre informació detallada sobre versions i característiques del vehicle, així com fer les seves comandes. Els lliuraments s’iniciaran el mes de febrer.

OTTO-DIESEL ja accepta comandes del Nou Qashqai, els lliuraments del qual s'iniciaran el mes de febrer 2014 // Nissan

OTTO-DIESEL ja accepta comandes del Nou Qashqai, els lliuraments del qual s’iniciaran el mes de febrer 2014 // Nissan

Nissan ha engegat el programa “Nou Qashqai Premier Tour”, una iniciativa que cobrirà tota la geografia espanyola durant els mesos de desembre i gener amb el propòsit de donar a conèixer en primícia les característiques de la Nova Generació Nissan Qashqai.

OTTO-DIESEL, concessionari oficial Nissan a Molins de Rei, tindrà exposada la primera unitat a arribar a aquesta zona des del dia 17 fins al 28 de desembre i permetrà que qualsevol usuari interessat pugui conèixer en primícia a través d’una atenció personalitzada, tots els detalls del Nou Qashqai.

Els clients del Nou Qashqai podran formalitzar les comandes fins i tot abans que arribin les primeres unitats per a la seva comercialització, prevista per a febrer 2014, la gamma del qual arrenca en els 18.200 euros. Així mateix, aquells clients que ja tinguin un Qashqai podran optar a ser un dels primers a gaudir de les seves qualitats adquirint una de les solament 2007 unitats per tota Europa del Qashqai Premier Limited Edition. Aquestes 2007 unitats, 170 per a Espanya, commemoren l’any del llançament d’aquest crossover i quedaran reservades exclusivament per als actuals propietaris de Qashqai.

Una innovadora tecnologia, un nou disseny crossover de segona generació i un comportament dinàmic de referència són els tres elements centrals sobre els quals s'ha creat el Nou Nissan Qashqai // Nissan

Una innovadora tecnologia, un nou disseny crossover de segona generació i un comportament dinàmic de referència són els tres elements centrals sobre els quals s’ha creat el Nou Nissan Qashqai // Nissan

Des del seu llançament, el Nissan Qashqai ha estat el líder destacat del mercat dels crossover amb més de 2 milions d’unitats fabricades des de 2007, de les quals més de 130.000 unitats s’han venut a Espanya. Al llarg d’aquests anys ha sabut conquistar als clients del segment C que buscaven un vehicle amb un disseny diferent, tecnològicament avançat i més passional, però també als clients que arriben de segments superiors a la recerca d’una major eficiència. El Nou Qashqai no solament consolidarà aquest liderat, sinó que superarà en molts aspectes a l’actual generació quan es comenci a comercialitzar a partir de febrer del 2014.

Una innovadora tecnologia, un nou disseny crossover de segona generació i un comportament dinàmic de referència en el seu segment són els tres elements centrals sobre els quals s’ha creat el Nou Nissan Qashqai. El Nou Qashqai és 47mm més llarg que el model actual, 25mm més baix i 26mm més ample, la qual cosa li proporciona un aspecte més robust sense abandonar el seu disseny crossover, el seu espai interior, les seves dimensions compactes i la seva posició de conducció elevada. Una sèrie de trets distintius del Nou Qashqai, com les dues nervadures en el capó, generen una aparença més elegant enfortint el seu fort ADN visual. La gamma inicial de motors estarà composta per 3 motoritzacions turbo dièsel (2 amb transmissió manual i una XTRONIC), de 110cv i 130cv, i un motor Turbo gasolina de 115cv, tots ells amb unes emissions molt baixes, i un consum reduït, respectivament 99g de CO2 i 3.8L/100km (cicle combinat) per l’1.5dCi de 6a generació.

Com la resta de nous models Nissan, el Nou Qashqai desborda tecnologia innovadora i ofereix equipaments d’avançada tecnologia que milloren i faciliten tots els aspectes relacionats amb la conducció. La tecnologia de l’Escut de Protecció Intel·ligent incorpora ara el Sistema Anti-col•lisió Frontal, el Detector de Fatiga i l’Identificador de Senyals de Tràfic al costat d’altres ajudes imprescindibles per al conductor. Per la seva banda, l’Assistent d’Aparcament automàtic elimina l’estrès en les maniobres urbanes. El Nou Qashqai s’ha dissenyat perquè la tecnologia més innovadora sigui més accessible que mai.

Recomanacions personalitzades